28.4 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πολυετή συνεργασία με την Japan Airlines

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίβερπουλ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την Japan Airlines, προκειμένου οι ιαπωνικές αερογραμμές να γίνουν ο επίσημος αεροπορικός συνεργάτης του αγγλικού συλλόγου.

Η συνεργασία, η οποία επεκτείνεται τόσο στις ανδρικές όσο και στις γυναικείες ομάδες, θα βοηθήσει την εταιρεία να συνεργάζεται με το Liverpool FC Foundation σε βασικές κοινοτικές πρωτοβουλίες, σε όλο τον κόσμο.

«Αυτή η συνεργασία ευθυγραμμίζει τις παγκόσμιες φιλοδοξίες μας, συνδυάζοντας το πάθος και την κληρονομιά ενός από τους πιο φημισμένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο με την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την εμβέλεια της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας της Ιαπωνίας», υπογράμμισε ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Μπεν Λάτι.

«Η συνεργασία με την Japan Airlines είναι άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στη στρατηγική του συλλόγου μας να επεκτείνουμε τη διεθνή παρουσία μας και να εμπλακούμε πιο βαθιά με την ποικιλόμορφη και αφοσιωμένη παγκόσμια βάση θαυμαστών μας».

Τον επόμενο μήνα η αεροπορική εταιρεία θα στηρίξει μια κλινική ποδοσφαίρου Νέων στη Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Λίβερπουλ στις ΗΠΑ πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Η Γιούνκο Σακιχάρα, αναπληρώτρια ανώτερη αντιπρόεδρος εμπειρίας πελατών στην Japan Airlines, επισήμανε:

«Αυτή η συνεργασία είναι σημαντική για εμάς γιατί θα μας επιτρέψει να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με τους πελάτες μας και να αναπτύξουμε νέες σχέσεις με τους οπαδούς της Λίβερπουλ σε όλο τον κόσμο. Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί που ξεκινάμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι με τη Λίβερπουλ και το LFC Foundation».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό