23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Λίβερπουλ έκανε αξέχαστα τα Χριστούγεννα ενός νεαρού οπαδού της []

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη χώρα μας έχει γίνει ένας κακός χαμός σχετικά με την οπαδική βία και τα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα τον τελευταίο χρόνο. Ένα από τα πολλά κακά που έχουν προκύψει, είναι ότι ένα μέρος του κόσμου, νομίζει ότι ο αθλητισμός δεν προσφέρει τίποτα σε αυτόν που παρακολουθεί ένα άθλημα.

Ότι απλά κάποιοι άνθρωποι παίζουν (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις κλπ) και δεν υπάρχει λόγος να δένονται οι φίλαθλοι με αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι δύσκολο για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, να καταλάβει πως νιώθουν οι άνθρωποι όταν βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Αν η Ελλάδα δεν μπορεί να αποδείξει κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα μπορεί η Αγγλία, όπου ο κόσμος εκεί «ζει» για το ποδόσφαιρο. Η Λίβερπουλ, φρόντισε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, να κάνει έναν νεαρό φίλο της να ζήσει την ωραιότερη εμπειρία της ζωής του.

Ο νεαρός Ντάιρ (12 χρονών) έχει μία σπάνια πάθηση από τότε που γεννήθηκε, καθώς δεν έχει χέρια από τους αγκώνες και κάτω, αλλά και πόδια.

Ωστόσο ο μικρός, δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει. Οδηγός στη ρουτίνα του και αυτό που του δίνει χαρά; Η αγαπημένη του Λίβερπουλ.

Οι «reds» φρόντισαν να κάνουν τον μικρό Ντάιρ να ζήσει κάτι μοναδικό. Ο Γιούργκεν Κλοπ, τον υποδέχθηκε σε ρόλο ξεναγού, μίλησε μαζί του, ενώ γνώρισε όλους τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.

Τα δάκρυα χαράς του Ντάιρ και ο τρόπος που περιγράφει την αγάπη του για τη Λίβερπουλ, είναι όλα όσα σημαίνει το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό