23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Λέστερ σόκαρε τη Γιουνάιτεντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, στα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Premier League. 

Η Σίτι, αν και δυσκολεύτηκε κατά διαστήματα από την αξιόμαχη Μπέρνλι, πήρε τη νίκη με 2-0 στο «Ετιχαντ», χάρη σε γκολ των Μπερνάρντο Σίλβα και Ντε Μπρόινε, και προσωρινά ανέβηκε δεύτερη, μπροστά από την Τσέλσι που παίζει αργότερα και ένα βαθμό πίσω από τη Λίβερπουλ, η οποία νωρίτερα διέλυσε με 5-0 τη Γουότφορντ.

Στον αντίποδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και προηγήθηκε νωρίς με εξαιρετικό γκολ του Γκρίνγουντ, ηττήθηκε 4-2 από τη Λέστερ και έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής.

Ο Τίλεμανς με ακόμη ωραιότερο γκολ ισοφάρισε για τις «αλεπούδες» και το τελευταίο τέταρτο ήταν συγκλονιστικό. Ο Σογιουντσού στο 78΄ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ο Ράσφορντ «απάντησε» στο 82΄ -βρίσκοντας δίχτυα στην παρθενική του εμφάνιση για φέτος, μετά την επέμβαση στον ώμο-, αλλά δύο λεπτά αργότερα «μίλησε» ο Τζέιμι Βάρντι και στις καθυστερήσεις ο Ντάκα «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Η Νόριτς δεν κατάφερε ούτε σήμερα να πετύχει την παρθενική νίκη της, καθώς παραχώρησε 0-0 στη Μπράιτον και παραμένει «κολλημένη» στην τελευταία θέση. Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν βασικός για τα «καναρίνια», ενώ ο Χρήστος Τζόλης δεν χρησιμοποιήθηκε. 

Απίθανη ανατροπή για τη Γουλβς, η οποία νίκησε στο Μπέρμιγχαμ 3-2 την Αστον Βίλα, αν και έχανε 2-0 ως το 80΄, με τον Ρούμπεν Νέβες να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 95΄. Η Σαουθάμπτον, τέλος, πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο», επικρατώντας 1-0 της Λιντς στο «Σεντ Μέρις» με γκολ του Μπρόχα.

Αναλυτικά:

Άστον Βίλα-Γουλβς 2-3 (48΄ Ινγκς, 68΄ ΜακΤζιν – 80΄ Σαϊς, 85΄ Κόουντι, 90+5΄ Νέβες) Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουν. 4-2 (31΄ Τίλεμανς, 78΄ Σογιουντσού, 84΄ Βάρντι, 90+1΄ Ντάκα – 19΄ Γκρίνγουντ, 82΄ Ράσφορντ) Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι 2-0 (12΄ Μπερνάρντο Σίλβα, 70΄ Ντε Μπρόινε) Νόριτς-Μπράιτον 0-0 Σαουθάμπτον-Λιντς 1-0 (53΄ Μπρόχα)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό