16.6 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Η Κ19 του Παναθηναϊκού τίμησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Ειδήσεις Ελλάδα

H Κ19 του ΟΦΗ υποδέχτηκε την Κ19 του Παναθηναϊκού στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο το μεσημέρι του Σαββάτου (19/10) στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Superleague 1 Κ19, με τους «πράσινους» να επικρατούν με σκορ 3-2, αφιερώνοντας την νίκη και τα γκολ στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο θάνατος του Έλληνα διεθνή προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού αλλά και σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Για αυτό τον λόγο τόσο ο Αντριάνο Μπρέγκου, που άνοιξε το σκορ στο (34΄), όσο και ο Οδυσσέας Λάζαρης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-3 (86΄), τίμησαν την μνήμη του αδικοχαμένου αμυντικού υψώνοντας τα μαύρα περιβραχιόνια.

Στην αναμέτρηση στο Ηράκλειο, μπορεί οι φιλοξενούμενοι να άνοιξαν το σκορ, ωστόσο δύο τέρματα από τον Σταυρόπουλο έβαλαν την κρητική ομάδα μπροστά στο σκορ στο 78ο λεπτό. Ένα λεπτό αργότερα ο Λαγουδάκης του ΟΦΗ έβαλε την μπάλα στο λάθος τέρμα, προτού ο Λαζαράκης σκοράρει το νικητήριο γκολ στο 86΄για να χαρίσει τους 3 βαθμούς στο τριφύλλι. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ Κ19: Καλαφάτης, Λαγουδάκης, Χαραλαμπάκης, Κ. Χνάρης, Καινουργιάκης (Νινιράκης 90′), Ε. Χνάρης, Δάρλας (Κωστέας 82′), Φαϊτάκης, Τακάκης (Σωμαράκης 73′), Αδαμάκης (Τσελεγγίδης 90′), ΣταυρόπουλοςΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ19: Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Δουβίκας, Λιναρδάκης, Βύντρα, Τακεσιάν (Σπάθαρης 75′), Μπόκος (Τρίκατζης 84′), Ζέκα (Καρούζος 86′), Νταμπίζας (Ντιαλό 75′), Μπρέγκου, Λάζαρης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό