16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «απαντάει» με mini δημιουργίες στις φήμες εγκυμοσύνης

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα looks που, όμως, κρύβουν επιμελώς τo σημείο της κοιλιάς και πώς αντιμετώπισε τις νυχτερινές λιγούρες της.  

Τις τελευταίες μέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρέμεινε «εξαφανισμένη» από τα social media, με την ίδια να αποφεύγει επίσης τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφό της και γνωστό επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Αυτό κίνησε σε κάποιους την περιέργεια αφού η παρουσιάστρια κάθε καλοκαίρι ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες με μαγιό, κάτι που έχει σταματήσει να κάνει τελευταία. Και μιας και οι φήμες περί εγκυμοσύνης φουντώνουν όλο και περισσότερο, όλοι σκεφτήκαμε το αυτονόητο: ότι προσπαθεί κάτι να κρύψει.

Ωστόσο, μετά τις έντονες φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο η η 35χρονη παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία της με καλοκαιρινό outfit το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της αλλά κάλυπτε επιμελώς την κοιλιά της, γράφοντας την εξής λεζάντα: «Σας στέλνω την αγάπη μου. Μου λείψατε!!! ♥️».

https://www.instagram.com/p/Cft3RkiosTEΤο ολόσωμο βίντεο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το κομμωτήριο

Μετά την εμφάνιση του ζευγαριού στο θέατρο Άλσος, όπου η παρουσιάστρια έκρυβε… με τακτ το σημείο της κοιλιάς της, η ίδια ανέβασε το απόγευμα της Τρίτης (13/7) ένα ολόσωμο βίντεο από το κομμωτήριο, το οποίο ενισχύει τις φήμες ότι η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Στο βίντεο που ανέβασε στα Insta stories της, η Σπυροπούλου φορούσε ένα κοντό αέρινο φόρεμα, ενώ έδειχνε στους followers της το νέο της hairlook, το οποίο ωστόσο δεν περιλάμβανε βάψιμο της ρίζας παρά μόνο κούρεμα, όπως ανέφερε και η ίδια στο βίντεο.

Μετά από το εν λόγω story, ανέβασε ακόμα ένα στο οποίο ποζάρει με μαγιό και κρύβει πάλι επιμελώς την κοιλιά της με ένα λευκό παρεό.

Σε ένα ακόμα story, έδειξε στους παραπάνω από 800 χιλιάδες followers της τις νυχτερινές λιγούρες της, τις οποίες και αντιμετώπισε στον εστιατόριο του αγαπημένου της.

Η μετακόμιση σε νέο σπίτι και οι φήμες εγκυμοσύνης

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, το ζευγάρι έχει βρει το σπίτι των ονείρων του στη Βούλα και πρόκειται να στεγάσει εκεί τον έρωτά του μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, ωστόσο το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει διαψεύσει αλλά ούτε και επιβεβαιώσει την είδηση.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια έξοδο του ζευγαριού μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης, στην οποία μάλιστα η Κωνταντίνα Σπυροπούλου δεν αποχωρίστηκε στιγμή του φουλάρι της.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό