22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει τους πολίτες, με μείωση φόρων και νέες θέσεις εργασίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Δήμο Περιστερίου επισκέφθηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε Δήμους της Αττικής. Τον γραμματέα της ΝΔ συνόδευαν ο γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης, ο αν. υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών Γιάννης Λοβέρδος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Δημήτρης Μαυροειδάκος, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Περιστερίου Βασιλική Μπουραζά, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν το Σπίτι Περιστερίου του Χαμόγελου του Παιδιού, όπου τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκαν με την υπεύθυνη του σπιτιού στο Περιστέρι Ηρώ Χιώτη, την συντονίστρια των σπιτιών του «Χαμόγελου» Ρούλα Σιδέρη καθώς και παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο χώρο τα στελέχη του κόμματος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ολιστικό έργο του «Χαμόγελου» και την φροντίδα που παρέχει σε παιδιά, πολλά εκ των οποίων προέρχονται από κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον. Όλα τα παιδιά άνω των 12 ετών, που φιλοξενούνται στο σπίτι στο Περιστέρι, έχουν εμβολιαστεί, ενώ τώρα έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός και των παιδιών από 5 ετών.

Βασικό θέμα της συζήτησης, ήταν η ενίσχυση του πλαισίου για την ψυχική υγεία και η βελτίωση των υποδομών στήριξης ψυχικής υγείας, ενώ ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης δεσμεύθηκε για την ακόμα στενότερη συνεργασία του «Χαμόγελου του Παιδιού» και της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την ενίσχυση ενός εθνικού σχεδίου για την παιδική προστασία, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη ολόκληρης της κοινωνίας για τους ανθρώπους που αφιερώνουν τη ζωή τους σε αυτό τον ιερό σκοπό.

Κατόπιν, ο γραμματέας της ΝΔ περιηγήθηκε στο εμπορικό κέντρο του Δήμου, όπου επισκέφθηκε τοπικά καταστήματα και συνομίλησε με εμπόρους, ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων και εργαζομένους.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια σύντομη συνάντηση με στελέχη της ΔΗΜΤΟ και της τοπικής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ, όπου τα στελέχη του κόμματος συζήτησαν για τα ζητήματα της περιοχής, τις ιδιαίτερες ανάγκες του Δήμου, τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής και τα έργα υποδομής που προχωρούν στο Δήμο.

Τελευταία στάση της επίσκεψης ήταν το Δημαρχείο Περιστερίου, όπου ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα θέματα που αποτελούν προτεραιότητα για το Δήμο και κάλεσε τον γραμματέα και τα στελέχη του κόμματος να σταθούν ακόμα περισσότερο στο πλευρό των πολιτών, ειδικά ενόψει της παγκόσμιας πληθωριστικής κρίσης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και την ανάγκη για επίσπευση της υλοποίησης των εμβληματικών έργων υποδομής. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανάπτυξης για ζητήματα του Δήμου Παναγιώτης Λύκος και η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Μαίρη Τσιώτα, η οποία αναφέρθηκε στην ανάγκη τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης να αξιοποιηθούν σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Πιστεύω πολύ στην επαφή με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, της αγοράς και της κοινωνίας των πολιτών. Και σήμερα είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να μιλήσουμε με αυτούς τους ανθρώπους, εδώ στο Περιστέρι, έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής και πρωτοπόρο σε επίπεδα επιχειρηματικότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης και καινοτομίας. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το έργο που έχει γίνει από την κυβέρνηση αυτά τα δυόμιση χρόνια, βλέποντας την υλοποίησή του από κοντά αλλά και να γνωρίζουμε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Τη στιγμή που η αξιωματική αντιπολίτευση πολιτεύεται με στείρα άρνηση, ψηφίζοντας «παρών» στη σύμβαση δωρεάς του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη και ψηφίζοντας «όχι» στην στήριξη των εκπαιδευτικών για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού και οι υπόλοιπες δυνάμεις της αντιπολίτευσης «σφυρίζουν» αδιάφορα, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεχίζει να στηρίζει τους πολίτες, μειώνοντας φόρους και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας».

Ο γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης δήλωσε: «Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας, είναι βούληση του Πρωθυπουργού και θα σας υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο».

Στην επίσκεψη στο Δήμο Περιστερίου συμμετείχαν οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καλογερόπουλος και Μπάμπης Καραθάνος, ο οργανωτικός γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ Σπύρος Σταθούλης, ο γραμματέας Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας ΝΔ Γιώργος Κώττης, η περιφερειακή σύμβουλος του Δυτικού Τομέα Μαίρη Αγγελοπούλου, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Βασίλης Ασημακόπουλος και Ελευθερία Τοκατλίδη, ο υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής ΟΝΝΕΔ Απόστολος Γούτας και ο αν. υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής ΟΝΝΕΔ Χάρης Τσίρας.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό