35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Η κυβέρνηση δεν κατάλαβε τίποτα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν κατάλαβαν τίποτα στη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Απόδειξη, όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ΕΡΤ1 σήμερα (11/6)», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

Ειδικότερα αναφέρει ότι «ο Π. Μαρινάκης προανήγγειλε στροφή επί το συντηρητικότερο και επανάφερε το δόγμα “νόμος και τάξη”, προσπαθώντας να ξανασυσπειρώσει την “παραδοσιακή βάση” της ΝΔ. Επιπλέον, επιχείρησε προσχηματικά να απολογηθεί για την υπερφορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών». «Ελπίζουμε», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, «να καταλάβουν στην κυβέρνηση πως η λύση σε αυτό είναι να ακολουθήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και να προχωρήσει επιτέλους στη μείωση του ΦΠΑ».

Η αξιωματική αντιπολίτευση προσθέτει ότι «ο κ. Μαρινάκης όμως δυστυχώς δεν έμεινε μόνο σε αυτά, αλλά έφτασε στο σημείο να επιτεθεί όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ (αναμενόμενο), αλλά ακόμα και στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας και τους συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών για “εργαλειοποίηση” της τραγωδίας επειδή δεν του ζήτησαν την… άδεια να κάνουν εκδήλωση». «Η καθεστωτική αντίληψη συνεχίζεται αμείωτη», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό