18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τη δημόσια υγεία και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Mε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, αναφέρεται στα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όπως αναφέρει: «Ρεβεγιόν χωρίς μουσική και εστίαση με ωράριο αντί για ενίσχυση του ΕΣΥ και δημόσια, δωρεάν, μαζικά τεστ τα μέτρα της Μητσοτάκης Α.Ε. Με νέα ανακοίνωσή της, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από την προηγούμενη, η Κυβέρνηση μεταθέτει την επιβολή των νέων μέτρων αν και περίμενε όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Πλεύρης αυτή την πρωτοφανή εκτίναξη των κρουσμάτων.

Και ποια είναι αυτά τα μέτρα που λαμβάνει για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη; Μήπως είναι η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας; Μήπως η επίταξη του συνόλου του ιδιωτικού τομέα υγείας; Μήπως το δημόσιο δίκτυο για μαζικά, δωρεάν, τακτικά τεστ σε όλους τους πολίτες (εμβολιασμένους και μη), όπως ζητάει από την πρώτη στιγμή το ΜέΡΑ25;

Όχι, είναι το κλείσιμο της εστίασης στις 12 τα μεσάνυχτα και η απαγόρευση της μουσικής και των “πάρτι” φυσικά, όπως τόνισε πολλές φορές ο Υπουργός Υγείας.

Για άλλη μια φορά λοιπόν, η Μητσοτάκης Α.Ε. αποδεικνύει πως κινείται διαρκώς δόλια, επικίνδυνα και εγκληματικά, αδιαφορώντας πραγματικά για την δημόσια υγεία, αλλά και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, στηρίζοντας διαρκώς τους ολιγάρχες φίλους της, τη στιγμή που η κοινωνία και η οικονομία στενάζουν από την πανδημική και οικονομική κρίση, τις συνέπειες των οποίων μεγεθύνει αντί να αμβλύνει ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης που εκδράμει ανέμελα στην Ήπειρο»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό