24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η κριτική μου αφορούσε το ρόλο του Bachelor, όχι τον Αλέξη Παππά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην παίκτης του Survivior κάνει λόγο για παρερμηνεία της δήλωσής του για τον πρώην συμπαίκτη του

Μετά τη μήνυση του Αλέξη Παππά κατά του πρώην συμπαίκτη του στο Survivor, Kώστα Παπαδόπουλο, που τον είχε χαρακτηρίσει ως την «πιο ακριβή αρσενική βι…τα στην Ελλάδα» για τη συμμετοχή του στο Bachelor, ο τελευταίος ανέκρουσε πρύμναν με ανάρτηση που έκανε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις μου για τον Αλέξη Παππά, θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα από τα λεγόμενά μου, γιατί δυστυχώς βγήκαν λάθος προς τα έξω. Ουδέποτε ισχυρίστηκα, υπαινίχθηκα ή υπονόησα, ότι ο Αλέξης Παππάς προβαίνει σε ανήθικες, κατακριτέες ή ποινικά κολάσιμες πράξεις προς ίδιο οικονομικό όφελος, και δεν είχα πρόθεση σε καμία περίπτωση να θίξω την τιμή και την υπόληψή του», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος συμπλήρωσε: «Η αποσπασματική προβολή των απαντήσεών μου στους δημοσιογράφους για τον Αλέξη, και το γεγονός ότι σε πολλές ερωτήσεις δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, είχαν ως αποτέλεσμα να παρερμηνευθούν οι απόψεις μου για εκείνον».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό