35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Η κούπα στα χέρια του Πρωταθλητή Ελλάδας, Παναθηναϊκού AKTOR []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε και έκανε την απόλυτη ανατροπή, και γύρισε την κατάσταση από το 0. Οι «πράσινοι» από το 2-0 της σειράς που βρίσκονταν, ανέτρεψαν το σκηνικό και πανηγύρισαν στο σπίτι τους μια σπουδαία κατάκτηση όπου η μπάλα… καιγόταν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το «τριφύλλι» κέρδισε στην κούρσα τίτλου με 3-2 τον Ολυμπιακό και 87-82 στο τελικό των τελικών Game 5. Μετά την Ευρωπαϊκή κατάκτηση και το τρόπαιο της EuroLeague, εκτός από πρωταθλητές Ευρώπης είναι πια και πρωταθλητές Ελλάδας, και οι σκηνές που ξετυλίγονται στο ΟΑΚΑ, είναι πέρα για πέρα εκπληκτικές.

eurokinissi

Οι οπαδοί οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών στις κερκίδες με το γήπεδο να είναι κατάμεστο και την φωνή τους να γίνεται ο βοηθός των «πρασίνων» για αυτή την επική νίκη, γιορτάζουν την ονειρική κατάκτηση στο ΟΑΚΑ. 

Θυμίζουμε αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά, που κάποια ομάδα καταφέρνει να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση από 2-0, και να κάνει το 3-2 στην σειρά κατακτώντας τελικώς το πολυπόθητο τρόπαιο του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να ήταν η πρώτη, κόντρα ξανά στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Κώστας Σλούκας, κάλεσε τον Ντίνο Μήτογλου, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, για να σηκώσουν μαζί το πολυπόθητο τρόπαιο.

Μετά την απονομή, η κούπα άλλαζε συνεχώς χέρια, με τους παίκτες να την χαίρονται, όπως και ο προπονητής Εργκίν Αταμάν και φυσικά ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό