27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Η Κουτσελίνη απαντά στον Λιάγκα: «Ενώ συζητούσε με το κανάλι του είχε βρεθεί σε άλλο κανάλι και…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως απαράβατος όρος της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, ήταν να κάνει εκπομπή συγκεκριμένη ώρα, 12:00-14:00. Όλα όσα έχει πει ο Γιώργος Λιάγκας, διαψεύτηκαν από την ίδια.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε δύο ραντεβού με το Star. Στο πρώτο ραντεβού ουσιαστικά μου ανακοινώθηκε ότι θέλουν να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας και για τη νέα σεζόν, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνεται μέσα και η βραδινή εκπομπή. Πήρα τον χρόνο μου τελειώνοντας με τη βραδινή εκπομπή να ξανασυζητήσουμε. Είμαστε σε ένα καλό στάδιο. Άλλωστε τελειώνει η σεζόν, νομίζω ότι δεν έχουμε πολλά κενά στη σχέση μας», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Τσιμτσιλή για Κουτσελίνη: Μου ήρθαν κάποιες πολύ ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες και…

Και συνέχισε σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα: «Δεν είναι τιμητικό για εμένα να μου λες τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Αν με ρωτάς αν εγώ στριφογύριζα στα κανάλια θα πω με βεβαιότητα ότι εγώ φέτος δεν πήγα σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό και δεν έκανα κανένα ραντεβού με κανένα στέλεχος, για να είναι ξεκάθαρο. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας ανοίξει τα χαρτιά του. Αν βρεθεί φωτογραφία, αν βρεθεί άνθρωπος να πει ότι με είδε το τάδε στέλεχος, θα πω τότε “Ζήνα είσαι μια ψεύτρα”.

Αν λοιπόν με απέλυε κανείς, βεβαίως και θα χτυπούσα πόρτες γιατί αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που είναι ταπεινός και σέβεται τη δουλειά του. Αυτό που έχω να πω με βεβαιότητα είναι ότι και ο Γιώργος αν ήθελε να αναζητήσει μια δουλειά, σίγουρα θα πήγαινε σε κάποιο κανάλι να βρει δουλειά. Αν και νομίζει ότι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ φέτος έλεγε ότι και εκείνος ενώ συζητούσε με το κανάλι του είχε βρεθεί σε άλλο κανάλι και συζητούσε. Αυτά τα ξέρει ο Γιώργος καλύτερα, εμένα δεν με θίγει τίποτα που ξεστομίζεται από στόμα άλλου και δεν θίγει τον άλλο που το ξεστομίζει».

Λιάγκας για τη σύλληψη του Λύτρα – «Έπαθα σοκ, ανατρίχιασα, δεν το πίστευα»

Γιώργος Λιάγκας: Έτσι πέρασε το Σαββατοκύριακό του – Η αποκάλυψη για τον 13χρονο γιο του, Γιάννη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό