16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η κλήρωση της Μαρίας στο Wimbledon

Ειδήσεις Ελλάδα

WIMBLEDON

ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
24.06.2022 | 12:43

Maria Sakkari of Greece returns to the Czech Republic’s Marie Bouzkova in a Women’s singles match during day three of the Wimbledon Tennis Championships in London, Wednesday, July 3, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
AP

Το μεσημέρι της Παρασκευής (24/06) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του Wimbledon. Δείτε το μονοπάτι της Μαρίας Σάκκαρη στο ιστορικό τουρνουά.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/06) η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του Wimbledon. Η Μαρία Σάκκαρη κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό.

Στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Χάιβς (Νο 572) με την Αυστραλή να φτάνει στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά. Στο δεύτερο γύρο είναι πιθανό να αντιμετωπίσει για μία ακόμα φορά την Ντάρια Σάβιλ και στη συνέχεια τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο δύσκολα.

Στον τρίτο γύρο όπως όλα δείχνουν θα αντιμετωπίσει την Κιρστέα (Ρουμανία), στον τέταρτο πιθανότατα την Οσταπένκο, ενώ στα προημιτελικά θα την περιμένει λογικά μία εκ των Κόνταβεϊτ, Χαντάντ Μάια και Μπέντσιτς.

Μεγάλο εμπόδιο θα έχει και στα ημιτελικά όπου στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκονται οι Ζαμπέρ, Κόλινς, Ρίσκε, Κις, Ραντουκάνου, Κέρμπερ, Μέρτεν και Κανέπι. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό μπορεί να γλίτωσε την Σβιόντεκ, αλλά έχει πολλά και απαιτητικά εμπόδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό