Home Αθλητικά Η ΚΕΔ του Λιόλιου απέκλεισε με το «έτσι θέλω» την ΑΕΚ στην...

Η ΚΕΔ του Λιόλιου απέκλεισε με το «έτσι θέλω» την ΑΕΚ στην παράταση!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η δεύτερη ήττα από τον Προμηθέα αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν. Μια σεζόν που η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από σωρεία προβλημάτων και την ολοκλήρωσε μαχόμενη και με το κεφάλι ψηλά. Από αύριο ξεκινά ο σχεδιασμός για την ομάδα της νέας χρονιάς και πρώτο και κορυφαίο ζήτημα το ποιος θα κάθεται στον πάγκο.

Στην κορυφή της λίστας του Μάκη Αγγελόπουλου βρίσκεται το όνομα του Ηλία Καντζούρη. Ο 48χρονος τεχνικός οδήγησε φέτος τον Κολοσσό ο οποίος αποτέλεσε ομάδα-έκπληξη του πρωταθλήματος. Έκανε εξαιρετική δουλειά στην ομάδα της Ρόδου που έπαιξε ελκυστικό μπάσκετ και πήρε σημαντικά αποτελέσματα.

Με τον Καντζούρη υπάρχει άριστη σχέση από το πέρασμα του από τη Βασίλισσα ως βοηθός του Λούκα Μπιάνκι (είχε εργαστεί στην ΑΕΚ ως βοηθός και το 2007). Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα καταρτισμένο τεχνικό ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδειξε πανέτοιμος να αναλάβει σημαντικά project.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ενταθούν οι συζητήσεις μαζί του με σκοπό να κλείσει και να αναλάβει τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας σεζόν.

Στη λίστα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ βρίσκεται και το όνομα του Κούρο Σεγκούρα ο οποίος κέρδισε τη διοίκηση με τη σοβαρότητα και τη δουλειά του. Αν δεν προχωρήσει η περίπτωση Καντζούρη η παραμονή του Ισπανού είναι πιθανή.

 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version