24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «καυτή» Παραγουανή κολυμβήτρια έφτασε τους 1 εκ. followers στο Instagram και το γιορτάζει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λουάνα Αλόνσο κατάφερε να γίνει ένα από τα πρόσωπα των Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι. Έστω κι αν πέρασε και δεν… ακούμπησε στα αγωνίσματα της κολύμβησης. 

Η 20χρονη κολυμβήτρια από την Παραγουάη κατάφερε να κερδίσει τη δημοσιότητα με τις… αταξίες της στο Ολυμπιακό Χωριό, από όπου η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας της ανακοίνωσε ότι την απέπεμψε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς με την ίδια ωστόσο να ισχυρίζεται ότι κανείς δεν την έδιωξε και ότι απλά έφυγε μόνη της. 

Αποτέλεσμα της δημοσιότητας που απολαμβάνει η «καυτή» Λουάνα είναι και η ραγδαία αύξηση των followers της στο Instagram. Όπως η ίδια ανακοίνωσε με story που δημοσίευσε, έφτασε το 1 εκατομμύριο ακόλουθους, έστω κι αν παραδέχεται ότι θα προτιμούσε να έχει σπάσει αυτό το φράγμα κάτω από διαφορετικές συνθήκες.  

Instagram / luanalonsom

«Τι! 1 εκατομμύριο ακόλουθοι. Δεν μπορώ να το πιστέψω, μπορεί να έγινε με έναν τρόπο που δεν επιθυμούσα, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που με στηρίζετε», έγραψε χαρακτηριστικά στο story της η πανέμορφη κολυμβήτρια.

Η ίδια πάντως, αν και τα αγωνίσματα της κολύμβησης έχουν ολοκληρωθεί εδώ και ημέρες, παραμένει στο Παρίσι και συνεχίζει να «βομβαρδίζει» τον λογαριασμό της με στιγμιότυπα από τη μεγάλη ζωή που κάνει στην πόλη του φωτός. Το απόγευμα της Τετάρτης (07/08), δημοσίευσε μια φωτογραφία που ποζάρει μπροστά από την αψίδα του θριάμβου, ενώ συνεχίζει να ποστάρει φωτογραφίες από τα πολυτελή καταστήματα που επισκέπτεται στο Παρίσι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό