31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Η Κατερίνα Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ, εκτός οι Πόλακ και Αδαμοπούλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Στεφανίδη απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί είναι από τις κορυφαίες αθλήτριες παγκοσμίως. Η Ελληνίδα, χρειάστηκε δύο προσπάθειες στα 4.50μ. για να περάσει στον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, και τώρα στοχεύει την κορυφή και την διάκριση.

Δυστυχώς η Ελένη Πόλακ αλλά και η Αριάδνη Αδαμοπούλου, δεν κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο σε αυτό το μήκος, και έτσι αποκλείστηκαν από την διοργάνωση χωρίς να καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό.

Οι δύο αθλήτριες είχαν καλύτερή τους επίδοση τα 4.40μ. χωρίς να καταφέρνουν να περάσουν το όριο και έτσι να μένουν εκτός του ευρωπαϊκού τελικού της Ρώμης.

Από την άλλη, στην σφυροβολία, ο Κωνσταντίνος Ζάλτος κατάφερε να περάσει στον τελικό με επίδοση στα  74.49 στην πρώτη του παρουσία, έχοντας στο γενικό την 12η καλύτερη στο αγώνισμα. 

Από την άλλη ο Μιχάλης Αναστασάκης και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης δεν κατάφεραν να βρεθούν στις 12 καλύτερες θέσεις. Ο πρώτος είχε ως καλύτερη επίδοση τα 73.60 μέτρα (κατετάγη 14ος) και ο Φραντζεσκάκης με 73.11 είχε τη 18η καλύτερη επίδοση.

Ο τελικός της σφυροβολίας στον οποία θα συμμετάσχει ο Ζάλτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 9/6 στις 22:00.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό