30.5 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Η κατάθεση του υπαλλήλου για Αυγενάκη: Άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ προκαλεί η περιγραφή και οι λεπτομέρειες που έδωσε στους αστυνομικούς ο υπάλληλος του αεροδρομίου, για τα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (28/6) στη διάρκεια του θερμού επεισοδίου με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο ΑΝΤ1 έφερε στη δημοσιότητα την περιγραφή που έδωσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου στους αστυνομικούς για το επεισόδιο που προηγήθηκε.

«O κύριος Αυγενάκης ήρθε προς τα εμένα και σε έντονο ύφος απαιτούσε να ανοίξει η πύλη. Τον ρώτησα πώς λέγεται και να μου δείξει το εισιτήριο. Του είπα ότι είχαν γίνει δύο αναγγελίες για τον ίδιο να προσέλθει στην πύλη αλλά πιθανόν είχε καθυστερήσει να φθάσει στο αεροδρόμιο» κατέθεσε ο υπάλληλος στους αστυνομικούς.

«Μου έλεγε να σταματήσει το αεροπλάνο»

Μάλιστα, το θύμα της επίθεσης ανέφερε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης στη συνέχεια του ζήτησε να σταματήσει το αεροπλάνο, προκειμένου να επιβιβαστεί! «Μου έλεγε να σταματήσει το αεροπλάνο για να μπει αυτός, παρότι η πύλη είχε κλείσει και είχαν επιβιβαστεί οι επιβάτες» είπε ο υπάλληλος.

Ακολούθησε ένταση, που έχει αποκαλυφθεί από το οπτικό υλικό των καμερών ασφαλείας, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να αρπάζει το κινητό τηλέφωνο από τον υπάλληλο.

Ο υπάλληλος προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του επισήμανε στον Λευτέρη Αυγενάκη ότι μπορούσε να ταξιδέψει με την επόμενη πτήση και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση. «Του είπα ότι έχει εισιτήριο σε θέση business, και ότι μπορεί να ταξιδέψει με την επόμενη πτήση χωρίς καμία επιβάρυνση. Δεν καθόταν να με ακούσει» ανέφερε στους αστυνομικούς ο υπάλληλος.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του υπαλλήλου να δώσει λύσεις, ο θερμοκέφαλος βουλευτής στη συνέχεια παρεκτράπηκε εντελώς και μαινόμενος άρχισε να φωνάζει και να αρπάζει από τα χέρια του υπαλλήλου το τηλέφωνο, όπως φάνηκε και στα σχετικά βίντεο.

«Επικοινώνησα με τον προϊστάμενο και τότε άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί. Μου τράβηξε το τηλέφωνο από τα χέρια, δεν με χτύπησε αλλά φοβήθηκα και οπισθοχώρησα. Πέταξε μια καρέκλα κάτω και έπεσε και το τηλέφωνο μου το οποίο σήκωσε εκείνος. Συνέχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί» είπε ο υπάλληλος στους αστυνομικούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό