20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κασκαντέρ που αγαπά τις Alfa Romeo

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Alfa Romeo αποκαλύπτει την Stina Hübinette, την εντυπωσιακή σουηδέζα κασκαντέρ που βρίσκεται πίσω από μερικά από τα πιο εντυπωσιακά πλάνα του κινηματογράφου με αυτοκίνητα, αλλά και με τα μοντέλα της Ιταλικής μάρκας.

 
Παράλληλα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η σουηδέζα οδηγός ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές της οδηγικές ικανότητες. Έχοντας κατακτήσει σειρά διακρίσεων ως οδηγός αγώνων στη χώρα της, από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 ξεκίνησε να εργάζεται και ως κασκαντέρ-οδηγός αυτοκινήτων σε παραγωγές στην Ευρώπη και κυρίως στο Χόλυγουντ όπου πλέον βρίσκεται η βάση της. Στην καριέρα στης έχει συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό κατασκευαστών, αλλά διατηρεί μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της για την Alfa Romeo, που όπως λέει η ίδια δημιουργεί μοντέλα που κάνουν τον οδηγό να νιώθει ένα με το αυτοκίνητο.

Έχοντας διακριθεί σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, η Stina προτείνει σε όσες γυναίκες θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της, να πιστέψουν στον εαυτό τους και με πείσμα και με επιμονή θα τα καταφέρουν.

Νίκος Τσάδαρης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό