23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η καραντίνα της Μαντόνα με 26χρονο χορευτή σύντροφο της

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάποιοι περνούν την καραντίνα λόγω κορωνοϊού μόνοι, κάποιοι δύσκολα, κάποιοι άλλοι όμως όχι και τόσο. Μια από αυτούς τους τελευταίους είναι και η Μαντόνα, η οποία φαίνεται να περνάει υπέροχα στην απομόνωση μαζί με το σύντροφό της, τον 26χρονο χορευτή Αλαμαλίκ Γουίλιαμς. 

Την πρώτη της δημόσια παραδοχή ότι είναι και πάλι ερωτευμένη, έκανε πριν από λίγες μέρες η Μαντόνα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο instagram. H 61χρονη βασίλισσα της ποπ ευχήθηκε για τα γενέθλια του συντρόφου της Αλαμαλίκ Γουίλιαμς, αποκαλύπτοντας επίσης ότι περνά την καραντίνα μαζί του.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο πρόσωπο για να είμαι μαζί του στην καραντίνα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες και ένα επεξεργασμένο στιγμιότυπο, όπου οι δυο τους είναι αγκαλιά, φορώντας προστατευτικές μάσκες.

Η σχέση των δύο αποκαλύφθηκε όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους στο μπαλκόνι του δωματίου το οποίο μοιράστηκαν σε ξενοδοχείο του Παναμά. Η τραγουδίστρια δεν μπήκε στον κόπο να διαψεύσει, ή να κρύψει τη σχέση, πιθανότατα δεν την ενδιαφέρει καθόλου εάν σχολιάστηκαν οι φωτογραφίες, ή η διαφορά ηλικίας της με τον Αλαμαλίκ, εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που συνάπτει τέτοιου είδους σχέση με νεαρό χορευτή της. 

Οι γονείς του χορευτή, μάλιστα, μίλησαν στην εφημερίδα Daily Mirror για τη σχέση της Μαντόνα με το γιο τους και αποκάλυψαν ότι σχεδιάζει το μέλλον μαζί του, όταν ολοκληρώσει την περιοδεία της. Η μητέρα του 26χρονου εκτιμά ότι οι δυο τους θα μπορούσαν να παντρευτούν. «Η Μαντόνα δεν σταμάτησε να λέει πόσο πολύ νοιάζεται για τον γιο μας. Είπε ότι είναι έξυπνος και πολύ ταλαντούχος. Μας είπε ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και να μην ανησυχούμε, γιατί θα τον φροντίζει», είπε ο μπαμπάς του Αλαμαλίκ.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει χάσμα ηλικίας μεταξύ των δύο, 36 χρόνια. Η Μαντόνα είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από εμένα. Αλλά έχω πει στο γιο μου ότι η αγάπη δεν έχει όρια ηλικίας όταν είσαι συνετός ενήλικας. Τον ρώτησα πώς αισθάνεται για εκείνην και είπε ότι ποτέ δεν ήταν πιο ευτυχισμένος», πρόσθεσε.

: CNN

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό