25.9 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Η Καλομοίρα πήγε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε την Εθνική Ελλάδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Προολυμπιακό τουρνουά της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ συνεχίζεται, μετά και την επιβλητική νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία (109-82). Η χώρα μας αντιμετωπίζει την Πέμπτη (04/07, 21:00, ΕΡΤ1 & Novasports Start HD) την Αίγυπτο και χρειάζεται τη νίκη ώστε να κλειδώσει την 1η θέση του ομίλου C2.

Τότε, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά των 2ο του ομίλου C1, ο οποίος έχει πάρει «φωτιά». Η Κροατία διέλυσε τη Σλοβενία (108-92), αλλά στη συνέχεια έχασε με 90-86 από τη Νέα Ζηλανδία και η 3η και τελευταία αγωνιστική ανάμεσα στους Νεοζηλανδούς και τους Σλοβένους του Λούκα Ντόντσιτς θα κρίνει τα πάντα (04/07, 17:30, ΕΡΤ3 & Novasports Start HD).

Η Εθνική Ελλάδας εκεί θα χρειαστεί να νικήσει στον ημιτελικό τον 2ο του ομίλου του C1 και έπειτα τον νικητή του ζευγαριού του 1ου εκείνου του ομίλου, με τον 2ο του δικού της, ώστε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο ΣΕΦ βρέθηκαν μερικές τεράστιες προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Παναγιώτης Γιαννάκης, αλλά και ο Εμμανουήλ Καραλής που προανήγγειλε… δείπνο με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στο Παρίσι.

Στο γήπεδο για να στηρίξει την Εθνική Ελλάδας ήταν και η Καλομοίρα, με την διάσημη τραγουδίστρια που εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Eurovision το 2008 να δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από το ΣΕΦ, φορώντας μάλιστα και εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό