21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η κακή πρωινή συνήθεια που θέλει οπωσδήποτε να κόψει

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να είναι ένας πολυδισεκατομμυριούχος με φιλοδοξία να εποικίσει τον Άρη, αλλά ο Έλον Μασκ θέτει για την καθημερινότητά του στόχους με τους οποίους πολλοί μπορούμε να ταυτιστούμε. 

Πρώτος από άλλους είναι να αλλάξει τη ρουτίνα που ακολουθεί αμέσως μόλις ξυπνήσει. Έχει μία συνήθεια – που μοιράζονται εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο – και θέλει να την κόψει, αφού θεωρεί πως κάνει κακό στην υγεία του. Με το που ανοίγει τα μάτια του το πρωί, ο διευθύνων σύμβουλος των Tesla και SpaceX, ανοίγει το κινητό του τηλέφωνο και τσεκάρει μηνύματα και email. Όταν διοικείς τέτοιους επιχειρηματικούς κολοσσούς, πολλά μπορεί να έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

«Έχω μία κακή συνήθεια – που υποπτεύομαι έχουν πολλοί άνθρωποι. Το πρωί τσεκάρω αμέσως το κινητό μου. Είναι απαίσια συνήθεια στην πραγματικότητα» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Full Send Podcast, εξηγώντας πως περνάει τα πρώτα 30 λεπτά κάθε ημέρας με αυτή τη διαδικασία. Στόχος του να αντικαταστήσει το κινητό με γυμναστική. «Πρέπει να αρχίσω να γυμνάζομαι και να είμαι σε καλύτερη φόρμα. Με το που ξυπνάω πρέπει να κάνω γυμναστική για τουλάχιστον 20 λεπτά και μετά να κοιτάζω το κινητό μου». 

Αμφιλεγόμενος, προκλητικός, παρορμητικός και αυθάδης. Αλλά και ιδιοφυής, ονειροπόλος, οραματιστής, αποτελεσματικός, o Έλον Μασκ απασχολεί σε καθημερινή βάση τα μέσα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, τις διαστημικές φιλοδοξίες του, τις κόντρες, τα τιτιβίσματα και τις σχέσεις του. Αν και πριν από 14 χρόνια έφτασε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και ζούσε με δανεικά, σήμερα είναι ήδη ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη. Και φιλοδοξεί να… φύγει από αυτήν για να εποικίσει στον Άρη. Η Morgan Stanley προβλέπει ότι θα γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του πλανήτη. 

Διαβάστε εδώ πώς ξεκίνησε, πού θέλει να φτάσει και ποια τα σχέδιά του στην Ελλάδα. 

naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό