35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Η καθαρή ψήφος προς τη ΝΔ την Κυριακή έχει σημασία για τον ρυθμό και την πορεία των μεταρρυθμίσεων

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Αχαΐα βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας για τις ευρωεκλογές

«Η καθαρή ψήφος προς τη Νέα Δημοκρατία την ερχόμενη Κυριακή έχει σημασία για τον ρυθμό και την πορεία των μεταρρυθμίσεων, για την σταθερότητα της διακυβέρνησης και για την προοπτική της κυβέρνησης», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε από τα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαΐας προς τα τοπικά ΜΜΕ, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Ο κ. Βορίδης περιόδευσε στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Αρκαδίας ως επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο μετείχαν ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αρκαδίας Βάλια Μαυραειδοπούλου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, υποψήφιοι ευρωβουλευτές, καθώς και στελέχη των τοπικών κομματικών οργανώσεων.

Κομματικές πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Βορίδης συνάντησε στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό καφέ στην πλατεία της Τρίπολης και επισήμανε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει μαζική συμμετοχή στις κάλπες.

Επισκέφθηκε τον Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης και είχε συζήτηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Κωστόγιαννη, καθώς και με μέλη του Δ.Σ. Ακολούθως, ο υπουργός Επικρατείας, μετέβη στο Δημαρχείο Γορτυνίας όπου και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Στάθη Κούλη, στελέχη και εργαζομένους, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ. Επισκέφθηκε, επίσης, χωριά του Δήμου Γορτυνίας, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με καταστηματάρχες και πολίτες για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, καθώς και για την κρισιμότητα των επικείμενων ευρωπαϊκών εκλογών. Εν συνεχεία και σύμφωνα με τις ίδιες κομματικές πηγές, ο υπουργός Επικρατείας, μετέβη στην Πάτρα όπου και πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτή Αχαΐας, Χριστίνας Αλεξοπούλου, των βουλευτών Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη και Ιάσωνα Φωτήλα, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υποψήφιων ευρωβουλευτών, κομματικών στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαΐας προς τα τοπικά ΜΜΕ, μεταξύ άλλων, επισήμανε:

«Υπάρχουν μπροστά μας τέσσερα μεγάλα ζητήματα: Το πρώτο είναι αν θα έχουμε ή δεν θα έχουμε ευρωπαϊκή άμυνα και επομένως ευρωπαϊκό στρατό. Το δεύτερο μεγάλο ζήτημα είναι το θέμα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, ο τρόπος δηλαδή με τον οποίο θα κάνουμε την μετάβαση στην “πράσινη” γεωργία. Το τρίτο πολύ μεγάλο ζήτημα είναι το θέμα της μετανάστευσης. Και το τέταρτο ζήτημα έχει να κάνει με τον αγώνα, προκειμένου να περιορίσουμε και να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα της διαφορετικής τιμολόγησης προϊόντων από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες». Συμπλήρωσε, δε ότι η ψήφος προς τη Νέα Δημοκρατία «θα είναι ένα μήνυμα ενίσχυσης του πρωθυπουργού να συνεχίσει αυτό το έργο το οποίο κάνει στις βασικές στρατηγικές κατευθύνσεις που ούτως ή άλλως έχει εγκρίνει ο ελληνικός λαός πριν από ένα χρόνο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό