16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Καγιά έβαλε τέλος στην κόντρα με την Ηλιάνα: Λύθηκε η παρεξήγηση είπε η Βίκυ και έβαλε τελεία

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δύο γυναίκες που μοιράστηκαν για δύο χρόνια τις διπλανές καρέκλες στις θέσεις των κριτών του GNTM έδωσαν επιτέλους τέλος στην κόντρα τους. 

Κρατάει χρόνο αυτή η κολώνια! Το σίριαλ στην κόντρα ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, επιτέλους έλαβε τέλος!

Η Βίκυ ήταν εκείνη που σήκωσε τη σημαία της ανακωχής και η παρεξήγηση που έκανε τις δύο παρουσιάστριες να μιλούν η μία μετά την άλλη για την κόντρα τους, 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν λύθηκε η κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά θέλησε μόλις σήμερα να βάλει μια τελεία στο σίριαλ δηλώσεων της τελευταίας χρονιάς και έκλεισε την κόντρα, δηλώνοντας πως πάει τέλειωσε, η παρεξήγηση λύθηκε:

«Φυσικά και έληξε η παρεξήγηση και έληξε και ωραία γιατί αληθινά τη συμπαθώ και αληθινά με συμπαθεί κι εκείνη. Ήταν μια παρεξήγηση, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε και γιατί δεν τα είπαμε πιο πριν και δεν θα έλεγα όχι σε μια συνεργασία στο τέλος».

Είχε προηγηθεί πριν 18 ημέρες η παραδοχή εκ μέρους της Καγιά πως είχε έρθει η ώρα να μιλήσει με την Ηλιάνα για να λυθεί αυτό που έκανε τις δύο γυναίκες να ανταλλάσσουν δηλώσεις μεταξύ τους. 

«Δεν είμαι ενοχλημένη, είναι καμιά φορά που σε πνίγει το δίκιο και σε πιάνει το παράπονο. Όχι δεν έχουν δόση αλήθειας αυτά που λέγονται για τον χορηγό, μιλήσαμε πάντως με την Ηλιάνα στο τηλέφωνο και τα λύσαμε και καταλάβαμε πως είναι πιθανό κάποια πράγματα να μεταφέρθηκαν αλλιώς. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, προς θεού».

Η Βίκυ Καγιά απαντά για την «κόντρα» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Καμιά φορά σε πνίγει το δίκιο»

Στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου πάντως, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε εμφανιστεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και ο παρουσιαστής είχε μιλήσει για μια από κοινού αντιπάθεια της μιας στην άλλη με την παρουσιάστρια του Style Me Up να παραδέχεται:

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ζούμε σε μία μικρή χώρα και δουλεύουμε σε έναν μικρό χώρο. Γιατί με ρωτάτε; Αφού ξέρετε ποια είναι η αλήθεια. Κλείνω ένα θέμα που δεν δημιούργησα και ποτέ δεν με αφορούσε. Επί επαγγελματικού με πλήγωσε το θέμα του GNTM επί προσωπικού δεν κρατάω κακίες μπαίνω στη θέση του άλλου γιατί μπορεί να φερθούμε με τρόπο που δεν θα έπρεπε, άντεχα και περισσότερο στο GNTM, είμαι επαγγελματίας, και κάνω τη δουλειά μου 100%. Είμαι ένα κορίτσι που μου δόθηκε μία ευκαιρία και την άρπαξα από τα μαλλιά. Αν είχα την ευκαιρία, θα το συζητούσα με την ίδια τη Βίκυ αλλά δεν μου δόθηκε ποτέ το περιθώριο αλλά θα το συζητούσα ιδιωτικά, έχει περάσει τόσος καιρός, έχουμε συναντηθεί, έχουμε πει γεια, θα συνεργαζόμουν με τη Βίκυ Καγιά όμως, ακόμα και στο GNTM με μεγάλη μου χαρά».

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες πάντως, είχε τροφοδοτηθεί σε μεγάλο βαθμό, από τη συνέντευξη εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από έναν χρόνο ακριβώς.

Η Ηλιάνα ανέφερε τότε πως δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την παρεξήγηση που φάνηκε να δημιουργείται.

«Ό,τι και αν υπήρχε, όπως και να έφτασε σε εμένα, εγώ είμαι αλλού, έφυγα, όπου δεν χωράω φεύγω και είμαι μια χαρά», είπε η Ηλιάνα στην αρχή.

Στη συνέχεια η Σταματίνα τη ρώτησε αν την πλήγωσε όλη αυτή η κατάσταση με την Ηλιάνα να δίνει μια απάντηση που ξάφνιασε:

 «Δεν με στεναχώρησε κάτι, δύσκολα στεναχωριέμαι, ξέρω ότι εγώ πάντα στηρίζω τους συνεργάτες μου, όλα είναι ομαδική δουλειά κι αυτούς στηρίζω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Βίκυ Καγιά με το Shopping Star κατάφερε να κάνει τον κόσμο στο Twitter να ξεχάσει το GNTM
O Αιμιλιάνο από το GNTM3 κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Μαριαγάπη κι η Καγιά αντιδρά
GNTM: Η Βίκυ Καγιά έκανε ένα epic σχόλιο για την αποθέωση της Κουλιανού στο Twitter

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό