15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Η Κέιτ βάζει «φρένο» στις δημόσιες εμφανίσεις – «Θα κάνουμε πολύ καιρό να την δούμε» λένε πηγές

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στο Wimbledon ενθουσίασε τους royal fans. Περίμεναν άλλωστε πώς και πώς να την ξαναδούν μετά το Trooping the Colour και την ελπίδα που εξέφρασε ότι θα καταφέρει να βρεθεί σε κάποιες από τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Φαίνεται όμως πως θα είναι η τελευταία φορά που την είδαμε. Τουλάχιστον για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Ο λόγος οφείλεται στην καλοκαιρινές διακοπές που ξεκίνησαν και επίσημα για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Πηγές κοντά στο Παλάτι αναφέρουν ότι η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται σε «καλοκαιρινό διάλειμμα» και θα κάνει μία παύση από τις δημόσιες εμφανίσεις για λίγο καιρό. 

Τώρα που ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις δεν έχουν σχολείο είναι η κατάλληλη στιγμή για εκείνη και τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ να «βγουν από τα ραντάρ».

Σχεδιάζουν να περάσουν μέρος του καλοκαιριού τους στην αγαπημένη τους κατοικία στο Norfolk, καθώς η πριγκίπισσα συνεχίζει την προληπτική χημειοθεραπεία της. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η οικογένεια του πρίγκιπα και τις πριγκίπισσας της Ουαλίας δεν θα ταξιδέψει στο εξωτερικό. Προγραμματίζουν μόνο για τον Αύγουστο να βρεθούν μαζί με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα στο Balmoral στη Σκωτία.

Θα κάνουμε λοιπόν καιρό να δούμε κάποια νέα δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας μετά το διάσημο πρωτάθλημα τένις. Η παρουσία της στον τελικό της Κυριακής σηματοδότησε τη δεύτερη εμφάνισή της για το 2024, καθώς επέλεξε να περάσει αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της ιδιωτικά. Έκανε εξαίρεση μονάχα τον περασμένο Ιούνιο με αφορμή το Trooping the Colour όπου συνοδευόταν από τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά.

«Όλο αυτό το διάστημα που το πριγκιπικό ζεύγος επέλεξε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται πως τους έφερε ακόμα πιο κοντά» αναφέρει το Us Weekly. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι ιδιαίτερα συγκινημένη, αναφέρει το βρετανικό OK!, από τον τρόπο που ο Ουίλιαμ έχει σταθεί ως σύζυγος και πατέρας κατά τη διάρκεια της θεραπείας της.

«Πήρε στους ώμους του πολλές ευθύνες και αυτό που είναι πιο σημαντικό το ευχαριστήθηκε και ο ίδιος κάνοντάς το. Η Κειτ έχει δει την αλλαγή και είναι ειλικρινά συγκινημένη από όλα όσα κάνει όχι μόνο για εκείνη αλλά και για τα παιδιά» σημειώνει η πηγή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό