17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η κάμερα του Tesla του έσωσε τη ζωή όταν συνέλαβε άντρα με μαχαίρι ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Χάρη στην κάμερα του αυτοκινήτου του γλίτωσε τα χειρότερα ένας άντρας από τη Βιρτζίνια.

Η κάμερα του Tesla έσωσε τον ιδιοκτήτη του, καθώς συνέλαβε έναν άντρα που κρατούσε μαχαίρι. Το περιστατικό συνέβη στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, με τον ιδιοκτήτη του Tesla να ανεβάζει το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άντρας που έχει καλύψει το πρόσωπό του να πλησιάζει το αυτοκίνητο, περνώντας από το μπροστινό μέρος και την πόρτα του οδηγού. Ο οδηγός ήταν έτοιμος να βγει από το αυτοκίνητο, αλλά όταν είδε από την κάμερα του Tesla, τον άντρα να κρατάει ένα μαχαίρι παρέμεινε στη θέση του.

«Συνέβη στην πανεπιστημιούπολη. Ταράχτηκα λίγο και κάλεσα την αστυνομία», λέει ο οδηγός του Tesla στο βίντεο, που έχει προβληθεί περισσότερο από τρία εκατομμύρια φορές, με τους χρήστες του TikTok να τους λύνει τις απορίες για το περιστατικό.

«Για όσους με ρωτούν τι μου είπε ο τύπος, ήρθε και με ρώτησε αν το αυτοκίνητό μου ήταν Maserati. Μετά δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου έλεγε. Παρατήρησα το μαχαίρι που κρατούσε και είχα βάλει την όπισθεν, σε περίπτωση που έκανε κάποια κίνηση. Τελικά έφυγε. Βεβαιώθηκα ότι ήμουν ασφαλής και στη συνέχεια βγήκα από το αυτοκίνητο για να καλέσω την αστυνομία της πανεπιστημιούπολης. Στη συνέχεια επέστρεψα για να σώσω το βίντεο», ανέφερε ο οδηγός.

Υπήρχαν και αυτοί πάντως, που δεν πίστεψαν ότι το περιστατικό είναι πραγματικό. «Είναι η καλύτερη διαφήμιση της Tesla που έχω δει ποτέ», είπε κάποιος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό