12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Ιωάννα Μαλέσκου φεύγει, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έρχεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παρουσιάστρια του Love It μελετάει το επόμενο βήμα της, ενώ το μοντέλο θα αναλάβει την παρουσίαση του Love Island

Η μετεγγραφική περίοδος ξεκίνησε στο τηλεοπτικό τοπίο, με παρουσιαστές και παρουσιάστριες να ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους ή να αλάζουν στέγη.

Στον ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται να αποτελεί παρελθόν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια συναντήθηκε με στέλεχος του σταθμού, το οποίο της ανακοίνωσε ότι με το τέλος της σεζόν αποδεσμεύεται από τις υποχρεώσεις της. Όσον αφορά στο επόμενο βήμα της, πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχει προγραμματισμένη συνάντηση τις επόμενες ημέρες με το Open,με το οποίο είχε μία άκαρπη συνάντηση πριν το Πάσχα, καθώς τότε είχε προτεραιότητα ο ΣΚΑΪ. Από την άλλη, δεν έχουν σταματήσει οι φήμες, που την φέρουν να βρίσκεται κοντά με το Star.

Την ίδια ώρα, μία νέα άφιξη αναμένεται στο κανάλι του Φαλήρου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έρχεται στον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του νέου ριάλιτι, του Love Island και όχι μόνο. Το Love Island αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, ενώ προγραμματίζεται να αρχίσει να μεταδίδεται μέσα στο φθινόπωρο. Μέχρι την ολοκλήρωσή του, τα Χριστούγεννα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρίσκεται μόνο στο συγκεκριμένο project.

Από τις αρχές του 2023 και έπειτα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ηλιάνα θα αναλάβει τη δική της εκπομπή στον σταθμό. Η εκπομπή αυτή δεν θα είναι απαραίτητα ένα παραδοσιακό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, αλλά ίσως δούμε κάτι που θα απευθύνεται περισσότερο στη γυναίκα.

Την ίδια στιγμή, κοντά με τον ΣΚΑΪ φαίνεται πως είναι και η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θα μπορούσε να είναι ένα από τα πρόσωπα, που θα καθίσουν σε μία από τις θέσεις της κριτικής του νέου κύκλου του My Style Rocks.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό