12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η ιστορική πρωτιά στο Instagram, οι αντίζηλες και η αγάπη του κόσμου

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος η 30χρονη ηθοποιός, τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Σελένα Γκόμεζ.

Η γλυκιά και πολυτάλαντη Τεξανή, ανέβηκε στο θρόνο της πρώτης γυναίκας με 400 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, καθώς οι μόνοι που την ξεπερνούν πλέον σε δημοτικότητα είναι άνδρες και συγκεκριμένα οι stars της μπάλας Κριστιάνο Ρονάλντο (563 εκατ) και (Λιονέλ Μέσι  462 εκατ). Ετσι, πήρε τα σκήπτρα της γυναικείας πρωτιάς από την Κάιλι Τζένερ, beauty queen με δικό της brand καλλυντικών και νεαρότερο μέλος της φαμίλιας Καρντάσιαν. Παλιότερα, η Σελένα είχε φθάσει επίσης στην κορυφή ώσπου την ξεπέρασε η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε. Η τωρινή της επιτυχία όμως συνοδεύεται από «καυτό» παρασκήνιο που παρακολουθεί φανατικά η νεολαία των χρηστών του διαδικτύου ανά τον κόσμο.

Ως τρίτο άτομο με τους περισσότερους followers στην ιστορία του Instagram φαίνεται να έχει δημιουργήσει ένα «κύμα» συμπαράστασης και αλληλεγγύης που αφορά στην ακτιβιστική της δράση αλλά και τα βάσανά της σχετικά με την υγεία, την προσωπική ζωή και τις αντίζηλές της. Πρέσβειρα της Unicef από τα 17 της χρόνια αλλά και influencer σε μουσικά ακούσματα, μακιγιάζ, ρούχα και αξεσουάρ, συμπράττει σε διάφορες εκστρατείες με δράσεις περιβαλλοντικές, κόντρα σε ασθένειες αλλά και κοινωνικής ενδυνάμωσης.

Ταλέντο του καναλιού της Disney, συνδέθηκε με τον Καναδό super star Τζάστιν Μπίμπερ από το 2010 με διαρκή σκαμπανεβάσματα την τελευταία τριετία ώσπου να επέλθει οριστικός χωρισμός το 2018, με εκείνον να παντρεύεται αναπάντεχα το μοντέλο Χέιλι Μπίμπερ. Ο γάμος αυτός δεν έγινε αποδεκτός ουδέποτε από τους θαυμαστές της Γκόμεζ που θεωρούν ότι ο Τζάστιν δεν την ξεπέρασε ποτέ. Ταυτόχρονα όμως υπάρχουν haters που την καταδικάζουν για κάθε τι. Από το 2014 η Γκόμεζ διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου που επιδράει αρνητικά σε δέρμα, αρθρώσεις, πνεύμονες, καρδιά, νεφρά (στα οποία έκανε μεταμόσχευση). Ακολούθησαν κατάθλιψη και άγχος λόγω της ασθένειας αλλά διάγνωση διπολικής διαταραχής και «μάχη» με παραπανίσια κιλά. Πολλοί χρήστες την κριτίκαραν για την παχουλή της σιλουέτα δημοσιεύοντας φωτογραφίες.

«Το να περνάω δημόσιες στενοχώριες – όλα αυτά ήταν πράγματα που ειλικρινά θα έπρεπε να με είχαν πάρει από κάτω», δήλωσε στο περιοδικό Elle το 2021 η Σελένα.

Πολλά δυσάρεστα σχόλια εισέπραξε μετά τις Χρυσές Σφαίρες

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό