22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Ιστορία μου στη Ρεάλ έχει γραφτεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τέλος στα σενάρια για επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και ήδη ο τεχνικός της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν εισηγήθηεκε την απόκτηση του Πορτογάλου.

Χωρίς να κάνει αναφορά στη Γιουβέντους και χωρίς να αναφερθεί στις δικές του προθέσεις αναφορικά με το μέλλον του, ο Ρονάλντο έδειξε πως έχει εκνευριστεί από όσα γράφονται για επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας:

«Η Ιστορία μου στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει γραφτεί. Σε λέξεις και σε νούμερα, σε τρόπαια και σε τίτλους, σε ρεκόρ και σε επικεφαλίδες. Είναι στο μουσείο του Μπερναμέου και στο μυαλό των οπαδών του συλλόγου».

Και Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσθεσε: «Σπάω τώρα τη σιωπή μου, για να πω ότι δεν μπορώ να επιτρέπω σε ανθρώπους να συνεχίσουν να παίζουν με το όνομά μου. Παραμένω συγκεντρωμένος στην καριέρα μου και στη δουλειά μου, αφοσιωμένος και προετοιμασμένος για όλες τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσω. Όλα τα άλλα; Όλα τα άλλα είναι απλά λόγια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό