18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Ιλάειρα Ζήση παρουσίασε την πρώτη της κολεξιόν! Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου φυσικά στο πλευρό της!

Ειδήσεις Ελλάδα

Φαντασμαγορικό ήταν το σόου για την παρουσίαση της πρώτης κολεξιόν της Ιλάειρας Ζήση που έγινε στο πλαίσιο της 30ης Ελληνικής Εβδομάδας μόδας! 

Το πρώτο fashion show της ανερχόμενης Ιλάειρας Ζήση, η οποία εγκαινίασε τη νεοσύστατη εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής ενδυμάτων “Ilaeira Collection”, πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου στο πλαίσιο της 30ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας.

Λαμπερές παρουσίες φίλων της σχεδιάστριας γέμισαν από νωρίς το front row του catwalk και στήριξαν το νέο επαγγελματικό εγχείρημα της Ιλάειρας Ζήση. Δίπλα της, όπως πάντα, ο μέλλοντας σύζυγός της Μαυρίκιος Μαυρικίου που κέρδισε τις εντυπώσεις με ένα μοναδικό live act, ενώ special guest ήταν η αιώνια super model Βίκυ Κουλιανού.

Στην πρώτη κολεξιόν του Ilaeira Collection Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 με τίτλο: “Κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μια πριγκίπισσα”, κυριαρχούν ρομαντικά – πριγκηπικά στοιχεία και δεσπόζουν εντυπωσιακά υφάσματα όπως μετάξι, δαντέλα, οργάντζα, τούλι κ.λπ σε αποχρώσεις σάπιο μήλο, λιλά, χρυσό, γαλάζιο, σομόν και μέντα.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό