28.7 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ κάνει ντους με μπικίνι στη Μύκονο και μοιράζει «εγκεφαλικά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για διακοπές στη Μύκονο βρίσκεται η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Το τοπ μόντελ απολαμβάνει την παραμονή της στο νησί των Ανέμων εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ μοιράζεται καθημερινά με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα, ορισμένα εκ των οποίων ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη.

Τελευταίο «χτύπημα» από το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, ήταν ένα σύντομο κλιπ που ανήρτησε, στο οποίο φαίνεται να κάνει ντους μπροστά στο απέραντο γαλάζιο. Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ φοράει ένα πορτοκαλί μπικίνι, που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε τη λιτή φράση: «Καλοκαιρινά μπάνια 💛».

(Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria’s Secret)

Πριν από ένα 24ωρο περίπου, η Γκουλάρτ ανάρτησε επίσης μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται καθισμένη σε μία ξαπλώστρα, ενώ φοράει ένα λευκό μπικίνι.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της δεν έγραψε τίποτα, ενώ πρόσθεσε ένα emoji σε σχήμα καρδιάς δίπλα στη λέξη «Ελλάδα».

Την παράσταση έκλεψε και μια άλλη σειρά φωτογραφιών του τοπ μόντελ από τις διακοπές της στη Μύκονο, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα μπικίνι από κοχύλια να καλύπτουν το στήθος της. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα τζιν παντελόνι.

Νωρίτερα, το Σάββατο 29 Ιουνίου, ανέβασε ξανά φωτογραφίες της, αυτή τη φορά από ένα ειδυλλιακό τοπίο, στο οποίο απολάμβανε τον ήλιο με συντροφιά το βιβλίο του Πάουλο Κοέλιο, «Ο νικητής είναι μόνος».

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, η Γκουλάρτ πόζαρε φορώντας ένα άσπρο, oversized πουκάμισο, μαύρα γυαλιά ηλίου και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν κότσο. «Μυκονιάτικες ημέρες», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό