21.1 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ιεροτελεστία… καρπαζιάς του ΠΑΟΚ στον Ντέγιαν Λόβρεν για το καλωσόρισμα [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί ο Ντέγιαν Λόβρεν να θεωρείται… διαμάντι για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά η παράδοση είναι παράδοση και δεν γνωρίζει από εξαιρέσεις! Οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλωσόρισαν τον Κροάτη με την ιεροτελεστία της ομαδικής καρπαζιάς, γνωστή και ως «φατούρο».

Πρόκειται για μία συνήθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου του Βορρά» σε κάθε νεοφερμένο μέλος του ρόστερ, ανεξάρτητα από τα… ευρωπαϊκά και ποιοτικά γαλόνια που μπορεί να φέρει. Επομένως, ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση της εν λόγω παράδοσης.

Το τελετουργικό έλαβε χώρα την Πέμπτη (19/09), αλλά η αλήθεια είναι πως ο Ντέγιαν είχε συμμετάσχει και σε άλλες προπονήσεις. Μπορεί αυτή να μην ήταν η πρώτη φορά που πατούσε στο γρασίδι με τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, αλλά εκείνοι φρόντισαν να είναι μία από τις μέρες που δεν θα ξεχάσει στην παραμονή του στην Ελλάδα.

Αυτός που… προετοίμασε τον πολύπειρο αμυντικό ήταν ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, εξηγώνοντας στον Κροάτη πως θα περάσει από ένα ανθρώπινο τούνελ που θα σχηματίσουν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Το εν λόγω βίντεο αναρτήθηκε στα social media τόσο από τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και από το προσωπικό προφίλ του Ντέγιαν Λόβρεν. Για την ιστορία, ένα από τα αμέτρητα σχόλια ήταν εκείνο του άλλοτε συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος έγραψε το εξής: «Brate top» (σ.σ κορυφαίος αδερφέ).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό