23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ιαπωνική Kuhl κάνει το Toyota RAV4 πιο άγριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Με έμπνευση από τα στρατιωτικά οχήματα η ιαπωνικής εταιρεία βελτιώσεων Kuhl παρουσίασε έναν κιτ αμαξώματος για το Toyota RAV4 το οποίο ονομάζει VRAVRA Mars.

Αν παρατηρήσετε δεν υπάρχουν πουθενά τα σήματα της Toyota, ενώ στο ριζικά αλλαγμένο εμπρός μέρος έχουν διατηρηθεί μόνο οι προβολείς. Η νέα μάσκα έχει συνδυαστεί με ένα καπό με έντονο ανάγλυφο καθώς και με έναν μαύρο προφυλακτήρα, με το όλο στυλ να θυμίζει το εκκεντρικό Rezvani.

Το καινούργιο προφίλ προσδιορίζεται από τα μεγάλα πλαστικά προστατευτικά στις πόρτες, τα νέα καλύμματα των καθρεφτών και τα off road λάστιχα με τις ειδικές ζάντες αλλά κυρίως από τις προσθήκες στα πίσω φτερά που έχουν ένα αέρα από Lamborghini Urus.

Η εικόνα γίνεται ακόμα πιο άγρια με το προαιρετικό κιτ ανάρτησης που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο ειδικής σχεδίασης προφυλακτήρας που αποτελεί οπτικά ενιαία σύνολο με τις προσθήκες στα φτερά.
Οι επεμβάσεις στο εσωτερικό είναι περιορισμένες, ενώ το κόστος του κιτ που αποτελείται από 12 κομμάτια ανέρχεται σε 2.140.560 γιέν που αντιστοιχούν σε περίπου 16.000 ευρώ.

Παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς έτοιμων RAV4, με τοποθετημένο το κιτ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό