20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η θεότρελη κολομβιανή σειρά που αξίζει να ανακαλύψεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Εμπνευσμένα λογοπαίγνια, θανατερές ατάκες και στιβαρούς χαρακτήρες έχει μια νέα σειρά που κανείς δεν ζήτησε, κι όμως είναι εδώ.

Στην ισπανική γλώσσα πάντα, όσο προχωρούν τα επεισόδια και γελάς μάλιστα περισσότερο, αρχίζεις να πιστεύεις πως κάτι καλό υπάρχει εδώ.

Αν θα προδοθείς ή όχι, εξαρτάται από τις προσδοκίες που σου γέννησε η σειρά. Ή αν άρχισες να πιστεύεις πως κάτω από όλη αυτή τη γελοιότητα κρύβεται κάτι άλλο!

Για το ολότελα ιδιαίτερο «Chichipatos» ο λόγος, που το Netflix ακολούθησε τον διεθνή του τίτλο και μετέφρασε στα ελληνικά ως «Ο Αδέξιος Χουανκίνι».

Μια ολοκαίνουρια σειρά από την Κολομβία που μας ήρθε στις 15 Μαΐου για να μας θυμίσει πως η χώρα δεν βγάζει μόνο σαπουνόπερες.

Έναν ολότελα γελοίο, αδέξιο και ανίκανο τελικά μάγο παρακολουθούμε, που κάνει όμως το κόλπο της ζωής του. Κατά τη διάρκεια μιας εφόδου της αστυνομίας, εξαφανίζει κατά λάθος έναν καταζητούμενο μαφιόζο. Και τώρα κάποιος πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό.

Το χιούμορ της σειράς, αυτό που θα σου φανεί δελεαστικό αρχικά, επαναλαμβάνεται από ένα σημείο και μετά, μιλάμε όμως για 7 μισάωρα επεισόδια. Δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς δηλαδή.

Δεν είναι η σειρά που θα θυμάσαι για μια ζωή, είναι όμως εκείνο το πράγμα που είδες και γέλασες και δεν θυμάσαι γιατί το είδες.

Θα θυμάσαι όμως για πάντα τον Χουανκίνι (Αντόνιο Σανίντ), τα έξαλλα καμώματά του πώς να ξεχαστούν σε μια ζωή;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό