27.6 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Η θερμοκρασία του κλιματισμού ο λόγος της φονικής συμπλοκής

Ειδήσεις Ελλάδα

Η θερμοκρασία του κλιματιστικού φαίνεται να είναι η αιτία της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στις φυλακές Κορυδαλλού όπου 35χρονος Αλβανός έπεσε νεκρός μετά από τραυματισμό 45χρονου συγκρατούμενου του με μαχαίρι.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, δράστης είναι ένας ισοβίτης Αλβανός που είχε καταδικαστεί για την ανθρωποκτονία ενός 35χρονου Αλβανού και του 23μηνών γιου στην Καλαμάτα.

Τσακώθηκαν για το… κλιματιστικό

Τσακώθηκε με τους συγκρατούμενούς για τη θερμοκρασία του κλιματισμού και πάνω στην συμπλοκή σκότωσε τον 35χρονο και τραυμάτισε τον άλλο συγκρατούμενό του.

Ο ίδιος φαίνεται να ταυτοποιήθηκε από ανάλυση βιντεοληπτικών υλικών και κατά την εξέτασή του από τον Ανθρωποκτονιών ομολόγησε την πράξη του.

Το χρονικό

Τα επεισόδια στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού -εκεί δηλαδή όπου φυλάσσονται βαρυποινίτες- ξέσπασαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η συμπλοκή έγινε μεταξύ Αλβανών κρατουμένων.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε επίσης ένας κρατούμενος ηλικίας 46 ετών, ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσιο, φέροντας τραύμα ή τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη.

Η κατάσταση στις φυλακές παρέμεινε επί πολλή ώρα έκρυθμη και αναμενόταν επιχείρηση τόσο από τις αστυνομικές δυνάμεις όσο και από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, προκειμένου να ερευνηθεί αν υπάρχουν άλλα θύματα της συμπλοκής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό