32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Η θερμή υποδοχή των οπαδών της Ντόρτμουντ στους θριαμβευτές του Παρισιού

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ντόρτμουντ έγραψε ευρωπαϊκή ιστορία το βράδυ της Τρίτης (07/05) με τον θρίαμβο εις βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο Παρίσι.

Η γερμανική ομάδα επικράτησε με 0-1 των Γάλλων διπλασιάζοντας τις νίκες της μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Βεστφαλία και με συνολικό σκορ 2-0, βγήκε ζωντανή από τα ημιτελικά του UEFA Champions League.

Έτσι, το σύνολο του Έντιν Τέρζιτς πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» όπως ακριβώς είχε συμβεί πριν 11 χρόνια, στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου. Φυσικά, η Ντόρτμουντ αναμένει τον αντίπαλό της ο οποίος θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου, με το πρώτο ματς να είχε έρθει 2-2 στη Βαυαρία.

Όπως ήταν λογικό, οι φίλαθλοι των «κίτρινων» επιφύλασσαν μια θερμή υποδοχή στους παίκτες της ομάδας τους κατά την άφιξή τους από το Παρίσι, επιστρέφοντας με το εισιτήριο του τελικού της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι φίλαθλοι των Βεστφαλών συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο πολύ πιο νωρίς από την προκαθορισμένη ώρα άφιξης της Ντόρτμουντ, δείχνοντας περίτρανα την στήριξη και τον ενθουσιασμό τους για την σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση και για την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει το βαρύτιμο ευρωπαϊκό τρόπαιο, έχοντας ήδη κατακτήσει ένα κατά το παρελθόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό