31.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Η θέση της ομοσπονδίας για ό,τι συνέβη στην προπόνηση μεταξύ Μοντέλα και Γκιουλέρ

Ειδήσεις Ελλάδα

EURO 2024

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
24.06.2024 | 17:59

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα με τον Αρντά Γκιουλέρ
@ 2024 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Τουρκίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει ότι υπήρχε επεισόδιο μεταξύ του Βιτσέντσο Μοντέλα και του Αρντά Γκιούλερ.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε VIDEO από την προπόνηση της Τουρκίας που εμφάνιζε τους Βιτσέντσο Μοντέλα και Αρντά Γκιούλερ να έχουν ένα επειδόσιο.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Τουρκίας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναφέρει ότι ο 19χρονος μέσος της Ρεάλ έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα.

“Κατά τη διάρκεια της αποψινής προπόνησης της Εθνικής μας, ένα βίντεο που δημιουργήθηκε σχολιάζοντας τις εικόνες που αντικατοπτρίζονται στις τηλεοπτικές κάμερες κυκλοφόρησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από την προπόνηση, επετεύχθηκε συναίνεση μεταξύ της τεχνικής ηγεσίας μας και του ποδοσφαιριστή ότι ο Αρντά Γκιουλέρ πρέπει να κάνει ατομική προπόνηση για να προετοιμαστεί με τον πιο υγιή τρόπο για τον αγώνα της Τσεχίας, λόγω του πόνου στη βουβωνική χώρα.

Αυτό που φαίνεται στο σχετικό βίντεο δεν ήταν εντός των ορίων που καθορίστηκαν για τον Αρντά Γκιουλέρ και ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας αργότερα κατευθύνθηκε σε γραμμική εργασία για προστατευτικούς λόγους.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους πολίτες της κοινής λογικής, των οποίων η καρδιά χτυπάει για την Εθνική ομάδα της Τουρκίας, δεν πρέπει να βασίζονται σε τέτοιο περιεχόμενο”, αναφέρει η επίσημη τοποθέτηση της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό