24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόλις επιβεβαίωσε την απομάκρυνση από το GNTM με αυτόν τον τρόπο

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία για το αν θα είναι ή όχι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του GTNM 3 που θα δούμε και πάλι από τη συχνότητα του Star Channel.

Βλέπεις, η μεταγραφή της Έλενας Χριστοπούλου στο My Style Rocks, η οποία ήταν μέλος του GNTM και είναι και μάνατζερ της ίδιας της Ηλιάνας, είχε δημιουργήσει μια σειρά ερωτημάτων. 

Πρόσφατα, η Χριστοπούλου μπήκε και σε μια διαδικασία να μιλήσει η ίδια και η Βίκυ Καγιά για την μεταξύ τους σχέση, ακολούθησαν κάποια unfollow στο Instagram και σε όλα αυτά η Ηλιάνα απλά ανέφερε πως η ίδια γνωρίζει πως αποτελεί ακόμα κομμάτι του ριάλιτι μοντέλων.

Έγινε όμως κάτι που φανερώνει ξεκάθαρα πως η Ηλιάνα είναι εκτός GNTM. Βλέπεις στο cv του προφίλ της στο Instagram, που απαριθμεί περισσότερους από 500.000 followers, η Παπαγεωργίου δήλωνε κριτής του GNTM.

Αυτό άλλαξε και η αναφορά στο GNTM δεν υπάρχει καθόλου. Θα το δεις στην gallery παρακάτω! Βέβαια, η Ηλιάνα δεν φαίνεται να σκάει καθόλου, απολαμβάνει τις μέρες της στο πλευρό του έρωτά της, Snik και έχουν και νέο μωρό στο σπίτι!

Δες στην gallery τι εννοούμε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό