24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ζωή της Victoria Beckham γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

Ειδήσεις Ελλάδα

Έρχεται η σειρά ντοκιμαντέρ της Victoria Beckham στο Netflix κι εδώ είναι όσα χρειάζεται να ξέρουμε πριν δούμε τη ζωή της στις οθόνες μας. 

Αν σου φαίνεται ότι δεν έχεις γνωρίσει αρκετά καλά τη Victoria Beckham, το Netflix είναι εδώ για σένα, για να σε κάνει να μάθεις όσα δεν ξέρεις για τη γυναίκα που πρωταγωνίστησε στη δεκαετία του ‘90. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να μάθουμε κάτι ακόμα για την οικογένεια Beckham.

Από τη δεκαετία του ‘90 που έγινε γνωστή, η Victoria Beckham είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες στον κόσμο. Πλέον χτίζει τη δική της αυτοκρατορία μόδας και τώρα, οι fans θα μπορούν να δουν την ιστορία πίσω από όλα αυτά.

https://www.instagram.com/p/C9AjtlIIb5l/

Γιατί το trend των Beckham στην επέτειο 25 χρόνων γάμου τους μπορεί να σε εμπνεύσει

Τι να περιμένουμε από τη σειρά ντοκιμαντέρ της Victoria Beckham στο Netflix;

Στις 21 Αυγούστου, το Netflix ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής μιας σειράς ντοκιμαντέρ που θα ακολουθεί την Beckham και την επιχείρησή της στον τομέα της μόδας και της ομορφιάς. Με αποκλειστική πρόσβαση στην ίδια, την οικογένειά της και τους πιο κοντινούς της ανθρώπους, η σειρά βάζει τη Victoria Beckham στο παγκόσμιο προσκήνιο.

Ύστερα από τη σειρά ντοκιμαντέρ του συζύγου Da Beckham που καταγράφει την άνοδό του στη φήμη ως επιτυχημένου ποδοσφαιριστή και ειδώλου της ποπ κουλτούρας, το επερχόμενο ντοκιμαντέρ υπόσχεται να μας δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα την πρώην ποπ σταρ, καθώς συνδυάζει την επιχειρηματική και οικογενειακή της ζωή.

https://www.instagram.com/p/C-7dkAguDGM/

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Netflix, η σειρά από το Studio 99 και την Dorothy St Pictures είναι παραγωγή της υποψήφιας για Emmy, Nicola Howson (BECKHAM, 99, Save Our Squad, Ronnie O’Sullivan: The Edge of Everything) και της υποψήφιας για BAFTA, Julia Nottingham (Pamela: a love story, The Greatest Night in Pop). Ωστόσο, ο σκηνοθέτης δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Netflix έδωσε το πράσινο φως για ένα ντοκιμαντέρ με τη Victoria Beckham, αφού έκλεψε την παράσταση στο ντοκιμαντέρ του Da Beckham.

Ένα ακόμα ντοκιμαντέρ για την οικογένεια Beckham

Η σειρά ντοκιμαντέρ της Victoria Beckham στο Netflix έρχεται ύστερα από τις υποψηφιότητας για πέντε βραβεία Emmy του ντοκιμαντέρ Beckham. Στο τελευταίο είδαμε μια αφιλτράριστη ματιά στην οικογένεια Beckham, εξερευνώντας την απίστευτη καριέρα του Da, από την παιδική του ηλικία μέχρι την κορύφωση της καριέρας του στη Manchester United και τη Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι σήμερα, όπου έγινε ο πρώτος μεγάλος αστέρας του ποδοσφαίρου που έπαιξε επαγγελματικά στο MLS, το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.

Beckham – Netflix: Πώς ο νεανικός έρωτας του Da για τη Victoria μεταμορφώθηκε σε βαθιά αγάπη

https://www.instagram.com/p/C9jvDpjocUm/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό