27.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «απαντά» στον Κασσελάκη: «Εδώ δεν έχουμε ρομάντζο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο «άνοιγμα» του Στέφανου Κασσελάκη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλησε να απαντήσει η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στο ATTICA, είχε πει: «Μακάρι να συνεργαστούμε για το καλό της χώρας».

Ερωτηθείσα η κ. Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στο ΣΚΑΪ, για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι έχει καλέσει τον κ. Κασσελάκη να τον ενημερώσει για διάφορα ζητήματα «που μπορεί να μην τα ξέρει» και συμπλήρωσε «η Πλεύση Ελευθερίας δεν έγινε για να διαπραγματεύεται θέσεις και θώκους. Δεν ψάχνω καρέκλα».

Παράλληλα, σημείωσε: «Με ανθρώπους που έχουν παραβιάσει τη λαϊκή ετυμηγορία, δε συζητάμε», ενώ στην ερώτηση αν της προταθεί από το ΣΥΡΙΖΑ μια καινούρια αρχή τόνισε «εδώ δεν έχουμε ρομάντζο».

Τι είπε για τα Τέμπη

Η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε αντίθετη στο να κλείσει η Βουλή, καθώς όπως είπε διαβιβάστηκε χθες η δικογραφία για τα Τέμπη. Η επόμενη φάση τόνισε είναι η υπόθεση για τη συγκάλυψη να πάει στο ποινικό δικαστήριο ενώ σημείωσε ότι το κόμμα της θα συμμετάσχει στην προανακριτική επιτροπή.

«Δεν γίνεται να μιλάνε για δυστύχημα» αναφερόμενη στον Άδωνι Γεωργιάδη υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει ανοιχτή ανάκριση με ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, που γίνεται από εφέτη ανακριτή στη Λάρισα και μιλάνε για κακουργήματα»

«Η κυβέρνηση μας απαγορεύει να μιλάμε για έγκλημα. Δεν πρόκειται να κάνω ούτε πιθαμή πίσω», τόνισε και πρόσθεσε: «είμαι κοντά στις οικογένειες που δεν είμαι δικηγόρος τους. Θεωρώ προσωπική μου υπόθεση και αυτούς που εκπροσωπώ το κάνω αφιλοκερδώς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό