14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η ζωή και το σπίτι του Μιχαήλ Ταμπακάκη είναι «ολοφώτιστες» όπως το nickname του στο Twitter

Ειδήσεις Ελλάδα

Μοιάζει σαν όνειρο η πορεία που είχε ο νεαρός ηθοποιός την τελευταία 5ετία στο θέατρο και στην τηλεόραση και οι φανς φέτος του «Μαύρου Ρόδου» έχουν τον Μιχαήλ Ταμπακάκη μόνιμο trend στο Twitter. 

Αν κάνεις μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας το Σαββατοκύριακο σίγουρα θα συναντήσεις τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να πίνει τον καφέ του, σε κάποια από τις αγαπημένες του γωνιές στου Ψυρρή.

Του τελευταίους μήνες έχοντας δίπλα του την επίσης ηθοποιό σύντροφό του Σάντυ Χατζηιωάννου, την γνωστή μας Τζένη από τον Σασμό. Όταν δεν έχει ο Μιχαήλ γυρίσματα για το «Μαύρο Ρόδο», ξεκουράζεται στο μίνιμαλ και ιδιαίτερης αισθητικής σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, ή παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για κάποια ευρωπαική πρωτεύουσα τον χειμώνα ή σε μέρη μακρινά και ανεξερεύνητα το καλοκαίρι. Ο ηθοποιός μας έχει δείξει ελάχιστες φορές τον προσωπικό του χώρο, που έχει μία ιδιαιατερότητα όπως άλλωστε και όλο το προφίλ του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cpm67WzIG8OLess is more

Από την θεατρική και βραβευμένη «Γίδα» στο πλευρό του Νίκου Κουρή ή στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο «Έρωτας μετά» ή αργότερα στην «Αγάπη παράνομη» στο «42 C» καί φέτος στο «Μαύρο Ρόδο» και στο «Βραχιόλι της φωτιάς», ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ξεχωρίζει. Ως new talent στην υποκριτική και πολλά υποσχόμενος για το μέλλον.

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, αλλά και απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

https://www.instagram.com/p/CmQ4gcMoGKv

Οι θαυμάστριες του φέτος στο Twitter του έχουν δώσει το nickname «Ολοφώτιστος» δίνοντας και μία θεολογική διάσταση στην γοητεία του λόγω του σεναρίου στη σειρά του Mega.

https://www.instagram.com/p/CauG3OSL57K

Το φως – με διπλή σημασία – έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή του την τελευταία χρονιά γιατί παράλληλα με την επιτυχία ήρθε και ο έρωτας με την Σάντυ Χατζηιωάννου την οποία ο ίδιος μας αποκάλυψε το καλοκαίρι με μία κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές τους στην Τήνο.

https://www.instagram.com/p/ChSfvZrDZAa

Όπως δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια, οι βαρύγδουπες δηλώσεις για να δείξει την μόρφωση και τον χαρακτήρα του, άλλο τόσο δεν του αρέσει να επιδεικνύει άσκοπα την social media καθημερινότητά του. Οι αναρτήσεις του στο προφίλ του στο Instagram έχουν μία ιδιαίτερη αισθητική, μίνιμαλ με ασπρόμαυρες πινελιές και πάντα με στυλ.

https://www.instagram.com/p/CpDR-LfI-jC

Το άσπρο με το φως κάνουν και έναν τέλειο συνδυασμό στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας.

Έπιπλα και πολυθρόνες σύγχρονες με λεπτές γραμμές και συνήθως με μεταλλικά στοιχεία, πολύφωτα high tech και κάποια ρετρό. To less is more είναι η τάση εκτός από τη ζωή του και στο σπίτι του.

Στο χρώμα του πάγου είναι και οι δύο μεγάλοι καναπέδες στο σαλόνι.

https://www.instagram.com/p/ClBXF2FIdd6

Με το λευκό έχει μία σχέση λατρείας ακόμη και όταν πηγαίνει τις διακοπές του.

https://www.instagram.com/p/ChhwFXUjZmA

Σχέση λατρείας έχει ο 28χρονος ηθοποιός και με τους γονείς του, ενώ κάποια στιγμή στην έρευνά μας ανακαλύψαμε και μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία με την μαμά του στο ρόλο της φωτογράφου.

https://www.instagram.com/p/CpsVHNHtcxp



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό