24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Εύβοια πενθεί: Πώς έγινε το τροχαίο με δυο 20χρονα παιδιά νεκρά – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπου νους το πώς έχασαν τις ζωές τους τα δυο 20χρονα παιδιά στην Λάμψακο Ευβοίας το απόγευμα της Παρασκευής (30/8), μετά από την μετωπική σύγκρουση του οχήματός τους με φορτηγό, με αποτέλεσμα το ΙΧ να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Οι άτυχοι νέοι απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να τους προσφέρουν πλέον καμία βοήθεια.

Ο οδηγός του φορτηγού είναι καλά στην υγεία του, αλλά – όπως είναι φυσικό- έχει υποστεί σοκ. Εκτός από τα δύο νέα παιδιά από την Ερέτρια, που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν από την σύγκρουση.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χαλκίδας.

evima.gr

evima.gr

evima.gr

evima.gr
Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Όπως δημοσιεύει το eviathema.gr, η τραγωδία είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς ο 20χρονος είχε χάσει τον πατέρα του μόλις πριν από ένα μήνα, στις 3 Αυγούστου, και το μνημόσυνο των 40 ημερών επρόκειτο να τελεστεί σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου.

Στις 26 Ιουλίου ο Α Ο Απόλλων Ερέτριας είχε ανακοινώσει μέσω Facebook, την ένταξη του 20χρονου Γιάννη στην ομάδα, ευχόμενος καλή σεζόν σε ένα εξαιρετικό παιδί και αθλητή.

«Ο χρήστης Α Ο Απόλλων Ερέτριας βρίσκεται στην τοποθεσία Γήπεδο Ερέτριας.26 Ιουλίου · Ερέτρια, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ·

Ακόμα ένα δικό μας παιδί επιστρέφει στην ομάδα μας! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΚΙΔΗΣ με θητεία σε ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ Κ14 & Κ16, ΙΩΝΙΚΟ Κ17 και ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (ΑΝΤΡΙΚΟ) είναι και πάλι μαζί μας και είμαστε χαρούμενοι γι’αυτό! Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και είναι 19 ετών. Γιάννη καλή σεζόν!!!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό