21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η εφαρμογή Expert RAW υποστηρίζει πλέον και τα κορυφαία smartphones της Samsung του 2020 – Samsung

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εφαρμογή Expert RAW της Samsung παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο στην κάμερα συγκεκριμένων Galaxy smartphones, επιτρέποντάς στον χρήστη να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Η εφαρμογή έκανε το ντεμπούτο της σε beta έκδοση στο Galaxy S21 Ultra το 2021 και κυκλοφόρησε δημοσίως με τη σειρά Galaxy S22 φέτος.

Η Samsung υποσχέθηκε να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του Expert RAW στις ναυαρχίδες Galaxy προηγούμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S20 και Note 20 Ultra. Το αρχικό της χρονοδιάγραμμα ανέφερε ότι η εφαρμογή θα ήταν συμβατή με τις ναυαρχίδες Galaxy του 2020 μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 όμως λόγω προβλημάτων, η υποστήριξη καθυστέρησε. Τρεις μήνες μετά το υποσχόμενο χρονοδιάγραμμα, το Expert RAW ενημερώθηκε τελικά με υποστήριξη για τις premium συσκευές της Samsung.

Μετά την τελευταία ενημέρωση, το Expert RAW λειτουργεί πλέον με το Galaxy S20 Ultra, το Note 20 Ultra και το Galaxy Z Fold 2. Άλλα τηλέφωνα από την ίδια σειρά – τα Galaxy S20+, S20, Note 20 και το αρχικό Flip – δεν είναι συμβατά, καθώς δεν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος. Πάντως και στα υποστηριζόμενα smartphones, η εφαρμογή θα λειτουργεί μόνο με την κύρια και την υπερ-ευρυγώνια κάμερα των 12MP.

  

Στην επίσημη ανακοίνωσή της ένας συντονιστής της κοινότητας της Samsung σημειώνει ότι οι χρόνοι επεξεργασίας εικόνων μπορεί να είναι μεγαλύτεροι σε αυτά τα τηλέφωνα λόγω της πιο αργής AP. Ως αποτέλεσμα της παλαιότητας των αισθητήρων, η ποιότητα της εικόνας ενδέχεται επίσης να μην είναι τόσο καλή όσο στα τηλέφωνα Galaxy νεότερης γενιάς. Με την τελευταία αναβάθμιση, η Samsung κάνει το Expert RAW διαθέσιμο σε όλα τα τηλέφωνα που υποσχέθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Μπορείτε να αποκτήσετε την τελευταία ενημέρωση Expert RAW από το Galaxy Store. Αρχικά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το Galaxy S20 Ultra, το Note 20 ή το Z Fold 2 τρέχει το firmware του Σεπτεμβρίου 2022, καθώς περιέχει τις βασικές αλλαγές που απαιτούνται για τη συμβατότητα της εφαρμογής.  

1

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό