23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Ευγενία Νιάρχου φωτογραφήθηκε δίπλα σε πανύψηλο άνδρα στην Ινδία- Την περνάει σχεδόν δύο κεφάλια

Ειδήσεις Ελλάδα

H Ευγενία Νιάρχου φωτογραφήθηκε με έναν διάσιμο Ινδό πυγμάχο και η διαφορά ύψους έγινε αισθητή.

Η Ευγενία Νιάρχου έχει αποδείξει πολλάκις πως αγαπά τα ταξίδια. Το νέο της ταξίδι είχε προορισμό την Ινδία και φρόντισε να επιτρέψει στους διαδικτυακούς της φίλους να ρίξουν κλεφτές ματιές στις φωτογραφίες που έβγαλε.

Συγκεκριμένα, στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στην Ινδία και οι διαδικτυακοί της φίλοι έδειξαν αμέσως τον ενθουσιασμού τους μέσα από τα σχόλια και τα likes τους.

Δεν έμεινε μόνο σε αυτό όμως αλλά φρόντισε να κάνει και τα αντίστοιχα Instagram Stories. Φανερώνοντας τις μαγικές τοποθεσίες τις οποίες επισκέφτηκε αποκάλυψε στους followers της και ένα πρόσωπο που της έκανε τρομερή εντύπωση.

Η Ευγενία Νιάρχου φωτογραφήθηκε στο πλευρό του διάσημου Ινδού πυγμάχου- ηθοποιού, γνωστός με το όνομα The Great Khali και εκείνο που έκανε εντύπωση στην κοσμοπολίτισσα Ευγενία Νιάρχου ήταν το ύψος του.

Για την ακρίβεια, τόνισε πως είναι ο πρώτος, τόσο ψηλός άνδρας που γνωρίζει και μάλιστα τόλμησε να φωτογραφηθεί δίπλα του. Η διαφορά ύψους τους είναι ολοφάνερη, όπως έγραψε άλλωστε στη φωτογραφία, είναι 2 και 16 μέτρα.

Δες εδώ:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό