21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Ξαφνικά γίνεται ένα δέσιμο που πιο δικό σου δεν γίνεται»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, 19:30

 

Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε τόσο για το σίριαλ που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος», όσο και για την υιοθεσία της κόρης της και την μητρότητα.

Η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε ότι φέτος θα απέχει από το θέατρο, καθώς θέλει να περνάει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, Εύα.

«Ήθελα να είμαι με το παιδί μου, να έχω τα Σαββατοκύριακα μαζί της. Δεν θέλω να της το στερήσω, ούτε να το στερηθώ εγώ. Είναι χρόνος, είναι το δέσιμο. Η κόρη μου είναι η προτεραιότητά μου. Το πάω μέρα μέρα (τη μητρότητα), έχω πολλές φορές ενοχές, ερωτηματικά και διλήμματα αν κάνω το σωστό. Είμαι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη που στο τέλος της μέρας λέω θα προσπαθήσω να κάνω όσα λιγότερα λάθη αλλά δεν γίνεται. 

Κάνω προσπάθειες, κάνω ψυχοθεραπεία. Αυτό που μου έχει διδάξει η ζωή μέχρι στιγμής είναι να παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται. Ο σύζυγός μου είναι λίγο πιο αυστηρός, δεν είμαι πάντα γλυκιά! Θα φωνάξω και εγώ. Είναι ωραία, ξαναβλέπω τον κόσμο μέσα από δύο αθώα, αγνά μάτια. Είναι καινούργιο αυτό. Σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι για δεύτερο παιδί» εξομολογήθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram     

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό