16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η «επόμενη μέρα» έχει πωλήσεις παικτών για μεταγραφές και… Μέσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σεζόν στη La Liga έχει ουσιαστικά τελειώσει για την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, με την υπόθεση τίτλος να φαντάζει απίθανη.

Οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζουν ότι μόνο ένα θαύμα θα τους φέρει στην κορυφή στα δύο τελευταία ματς της περιόδου και με το σκεπτικό αυτό έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου να καθόλου απλά, μιας και η «Μπαρτσα» βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και η διοίκηση του Ζοάν Λαπόρτα αναζητεί ήδη τους τρόπους για να μπορέσει να την ξανακάνει πρωταγωνίστρια σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Μπροστά του ο πρόεδρος των Καταλανών έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο, καθώς δεν είναι μόνο η μεταγραφική ενίσχυση με παίκτες εγνωσμένης αξίας, αλλά εκκρεμεί και η υπόθεση Μέσι, ενώ τελευταία… στο κάδρο έχει μπει και το θέμα του προπονητή, με τον Ρόναλντ Κούμαν να μην αισθάνεται σε καμία περίπτωση σίγουρος στην θέση του!

Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξουν να κάνουν οι διοικούντες είναι, σύμφωνα με την Mundo Deportivo, να προχωρήσουν στην πώληση αρκετών παικτών (γίνεται λόγος για περισσότερους από 10!), προκειμένου να βρεθούν χρήματα για να προχωρήσουν οι υπόλοιπες κινήσεις που έχουν στο μυαλό τους (μεταγραφές, Μέσι).

Η μακρά λίστα, σύμφωνα με το ισπανικό μέσο ενημέρωσης που ειδικεύεται σε θέματα της Μπαρτσελόνα, αποτελείται μεταξύ άλλων από τους Νέτο, Ουμτιτί, Τζούνιορ Φίρπο, Ερνάντες, Μπρεθγουεϊτ, Κουτίνιο και Μίραλεμ Πιάνιτς.

Υπάρχει και το όνομα του Αντουάν Γκριεζμάν, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2024. Ο Γάλλος δκιεθνής επιθετικός δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι ξόδεψαν 120 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Ατλέτικο το καλοκαίρι του 2019 κι αν υπάρξει κάποια συμφέρουσα πρόταση είναι βέβαιο πως δεν θα την αγνοήσει η διοίκηση Λαπόρτα.

Ο Γάλλος, όπως και οι Ουμτιτί, Κουτίνιο, Πιάνιτς, έχουν μεγάλα συμβόλαια και μόνο απλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η κάθε περίπτωση, αλλά οι Καταλανοί θα προσπαθήσουν να βρουν τις λύσεις και να τους πουλήσουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό