19.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Η επιστροφή του Αντρέ Όρτα και τα γκολ του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αντρέ Όρτα θα είναι την Πέμπτη (3/10) ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μπράγκα. Ο 27χρονος μέσος επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και όπως είναι λογικό στη συνέντευξη Τύπου για το ματς του Europa League αναφέρθηκε στα όσα έζησε φορώντας τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης.

Ο Όρτα στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του Φαλήρου μίλησε για:

Τις δηλώσεις του Τσικίνιο για εκείνον και τον αγώνα: «Ναι. Όσο για τον Τσικίνιο ήδη είχαμε επικοινωνία πριν από λίγο. Ήρθαμε μαζί στον Ολυμπιακό. Περάσαμε απίστευτες στιγμές. Θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά. Έχουμε την ποιότητα για να ανταπεξέλθουμε και να νικήσουμε».

Την αλλαγή διάταξης από τον Ολυμπιακό για τον αγώνα της Πέμπτης: «Δεν μας τρομάζει ούτε μας μπερδεύει αυτό. Ζούμε σε μία εποχή που ξέρουμε τις ιδέες του αντίπαλου. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και σας θυμίζω πώς έχουμε 3 σερί νίκες».

Την επιστροφή του στο Καραϊσκάκη και τον ευρωπαϊκό τίτλο: «Όντως νιώθω πολύ ιδιαίτερα και πολύ ξεχωριστά που γυρίζω εδώ. Νιώθω σαν ήταν χθες οι 3 μήνες. Ήταν το τελευταίο μου ματς που συνοδεύτηκε με νίκη με δικά μου γκολ. Ελπίζω αυτή τη στιγμή να τα καταφέρουμε από δικά μου γκολ με την ομάδα που είμαι τώρα».

Το πως νιώθει που γυρίζει στην Ελλάδα: «Όντως πέρασα μεγάλες στιγμές. Το νιώθω σαν στο ‘σπίτι’ μου. Τα έχω ήδη πει στην ομάδα για το τι θα αντιμετωπίσουμε. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και μόνο για τη νίκη μας από τότε που θα ξεκινήσει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό