29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Η επική γκάφα του Ντέιβις όταν μπήκε αλλαγή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπάγερν Μονάχου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Champions League, με τους Βαυαρούς να δέχονται γκολ στα τελευταία λεπτά. Αυτό που έγινε, πάντως, viral από το παιχνίδι ήταν η επική στιγμή του 87ου λεπτού, στην οποία ο Αλφόνσο Ντέιβις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Νουσαΐρ Μαζραουί.

Ο Καναδός αριστερός μπακ έπαιρνε τις τελευταίες οδηγίες από τους βοηθούς του Τόμας Τούχελ, φόρεσε τη φανέλα του και κατευθύνθηκε προς τον 4ο διαιτητή ώστε να αντικαταστήσει τον Λερόι Σανέ. Μόνο που η φανέλα που φορούσε για κάποιον άγνωστο λόγο δεν ήταν η δική του, αλλά αυτή του Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς.

Γρήγορα κάποιος από τον πάγκο το αντιλήφθηκε και του είπε πως έπρεπε να αλλάξει φανέλα, με τον ίδιο να «σκάει» στα γέλια σε μία από τις στιγμές που αναμφίβολα αποτελούν ένα από τα πιο αστεία στιγμιότυπα στο φετινό Champions League. Η Μπάγερν Μονάχου φέρεται πως έχει ήδη «κλείσει» τον προπονητή για την επόμενη ημέρα κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ραλφ Ράγκνιγκ.

Όσον αφορά τη ρεβάνς για την ομάδα του Τούχελ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι προγραμματισμένη για τις 8 Μαΐου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (08/05, 22:00), για μία θέση στον μεγάλο τελικό του Champions League απέναντι είτε στην Παρί Σεν Ζερμέν, είτε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό