19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

‘Η επιθυμία του Ντιμπάλα για εκδίκηση θα κάνει τη διαφορά στην Ίντερ’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΝΤΕΡ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
27.06.2022 | 09:38

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Κάλιαρι | 21 Νοεμβρίου 2020
@2020 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Πεπεισμένος πως η Ίντερ δεν θα πρέπει να χάσει την ευκαιρία αλλά οφείλει να κινηθεί άμεσα για να καπαρώσει τον Ντιμπάλα από τη στιγμή που μένει ελεύθερος από την Γιουβέντους, εμφανίστηκε ο παλαίμαχος φορ των νερατζούρι Ντιέγκο Μιλίτο.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποχαιρετάει και τυπικά σε λίγα 24ωρα την Γιουβέντους μετά από επτά χρόνια όπου έγραψε 115 γκολ σε 293 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και πανηγύρισε 5 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα, με το μεγάλο ερώτημα πλέον είναι ποια ομάδα θα είναι εκείνη που θα εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του.

Από την πλευρά του ο Αργεντινός διεθνής στράικερ δείχνει να προτιμάει να μείνει στην Ιταλία και το γεγονός αυτό τοποθετεί στο κάδρο τις Ίντερ, Ρόμα και Μίλαν που έχουν δείξει ενδιαφέρον, με τον Ντιέγκο Μιλίτο να ζητάει από τη διοίκηση των νερατζούρι να μην αδρανήσοει αλλά να βιαστούν να κλείσει συμφωνία με τον “Joya”.

“Μου προκαλεί έκπληξη το αντίο του Ντιμπάλα στην Γιουβέντους αλλά τον βλέπω να ταιριάζει στην Ίντερ. Εάν υπάρχει ευκαιρία να αποκτηθεί, πρέπει να την αξιοποιήσει η Ίντερ.

Θα ήταν ένα εξαιρετικό εξάρτημα σε μία ομάδα που είναι πλήρης. Ο Ντιμπάλα θα βρεθεί στην κατάλληλη ομάδα για να κάνει μία νέα εκκίνηση.

Δεν θα έχει ανάγκη από προσαρμογή αφού γνωρίζει την League A. Η ομάδα και οι οπαδοί θα τον καλωσορίσουν και η επιθυμία του για εκδίκηση θα έκανε τη διαφορά”, τόνισε ο Αργεντινός παλαίμαχος φορ, που ήταν ο βασικός πυλώνας της γραμμής κρούσης των νερατζούρι στη σεζόν 2009-2010 που κατέκτησαν το τρεμπλ με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο τους.

σχετικα αρθρα

Ίντερ: Ο Ντιμπάλα υπογράφει με 6 εκατ. ευρώ ετησίως

Ίντερ: Υπογράφει τριετές συμβόλαιο ο Ντιμπάλα, σύμφωνα με το Tuttomercatoweb

Η Ίντερ προσφέρει στον Ντιμπάλα τετραετές συμβόλαιο

Τότεναμ: Κάνει πίσω για Ντιμπάλα λόγω του υψηλού κασέ του

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό