32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

«Η επίδειξη πλούτου είναι ασέβεια προς τους πολίτες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κακόγουστο σόου χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Θανάσης Γλαβίνας τη συζήτηση που ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το Πόθεν έσχες, στην οποία -όπως ανέφερε- συνδράμει και η ΝΔ.

«Η επίδειξη πλούτου είναι ασέβεια προς τους πολίτες», δήλωσε συγκεκριμένα για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασελλάκη.

«Αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», σημείωσε επίσης, ενώ τόνισε πώς το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα υπέρ της διαφάνειας και ό,τι προβλέπει ο νόμος.

«Μικροπρέπεια»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καυτηρίασε ως μικροπρέπεια και αλαζονεία τα όσα είπε ο κ. Κασσελάκης για τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του, στο Ηράκλειο. «Οι δημοκρατικοί πολίτες της Κρήτης επιλέγουν τη γνήσια προοδευτική παράταξη», προσέθεσε. Επίσης κατέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση να γίνει dabate ανάμεσα στον κ. Κασσελλάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να γίνει για τα ουσιαστικά ζητήματα αρνήθηκαν. «Διευκολύνουν και βγάζουν λάδι τη ΝΔ», τόνισε.

Ο Θανάσης Γλαβίνας εξέφρασε ξανά την αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά του και πως η καλύτερη δημοσκόπηση είναι η επαφή με τον κόσμο. Κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μήνυμα δημοκρατικής συμμετοχής και με τη παρουσία στη κάλπη, ψηφίζοντας το ΠΑΣΟΚ, να υψώσουν τείχος στην Ακροδεξιά.

Τέλος, σχολίασε τις υπέρογκες αυξήσεις στο ρεύμα επικρίνοντας τη κυβέρνηση της ΝΔ για ανικανότητα κι αποτυχία στην μείωση της ακρίβειας με αποτέλεσμα να πληρώσουν οι πολίτες το μάρμαρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό