18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η εξομολόγηση του Thomas Markle: «Έμαθα για τη γέννηση της εγγονής μου από το ραδιόφωνο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, 14:00

 

Στην εκπομπή «60 Minutes Australia», που πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή, εμφανίστηκε ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas Markle, ο οποίος μίλησε για τη γέννηση της εγγονής του, Lilibet Diana, αλλά και τις σχέσεις που έχει σήμερα με την κόρη του.

Σύμφωνα με το τρέιλερ της εκπομπής, ο πατέρας της Meghan Markle έχει να μιλήσει μαζί της από το 2018 και πιο συγκεκριμένα από το περιστατικό με τις στημένες παπαρατσικές φωτογραφίες του ίδιου, λίγες ημέρες πριν από τον βασιλικό γάμο. Όπως λέει ο Thomas Markle, την είδηση για τη γέννηση της εγγονής του έμαθε από το ραδιόφωνο, αφού πατέρας και κόρη δεν έχουν πλέον καθόλου σχέσεις. 

«Έκανα ένα ηλίθιο λάθος», δήλωσε στον παρουσιαστή, αναφερόμενος στο σκάνδαλο με τους παπαράτσι που στην ουσία τον απέκλεισε από το να παραστεί στον γάμο ενώ παράλληλα του στέρησε τη σχέση με την κόρη του. 

«Θα απογοητευτώ πολύ, αν δεν καταφέρω να κρατήσω στην αγκαλιά μου την εγγονή μου», ακούγεται να λέει ο Markle, απελπισμένος προκειμένου να φτιάξει τη σχέση του με την κόρη του, ο οποίος δεν έχει γνωρίσει ούτε τον 2 ετών Archie αλλά ούτε τον πρίγκιπα Harry. 

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο ακούγεται να λέει: «Θέλετε βρωμιές; Είναι η πρώτη φορά που τα συζητάω αυτά», απειλώντας πως θα αποκαλύψει κι άλλα πράγματα από την ιστορία. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό