22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η εξομολόγηση του Διονύση Αλέρτα: «Στα 18 μου είχα ένα ατύχημα, έκανε έξι μήνες να περπατήσω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, 11:40

Στο «ΜΕGA Καλημέρα» μίλησε ο Διονύσης Αλέρτας, ο οποίος αναφέρθηκε στον γιο του και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τη μέρα που γεννήθηκε αλλά και το ατύχημα που τον καθήλωσε στο κρεβάτι για πολλούς μήνες.

«Δεν θα βγω να το πουλήσω, δεν μου αρέσει να κλαίγομαι. Στα 18 μου θυμάμαι το ατύχημα σαν καλή ανάμνηση. Είχα έξι μήνες να περπατήσω, δεν κλαίγομαι. Αν δεν είχα χτυπήσει στο ατύχημα μπορεί να μην είχα γίνει ζαχαροπλάστης. Όταν έπεσα με τη μηχανή οι γονείς μου έψαξαν τα αίτια στο κεφάλι μας, όχι σε άλλους», είπε αρχικά ο Διονύσης Αλέρτας.

Ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε ακόμα για την σύζυγό του Νάγια Φωτοπούλου, και το πρώτο τους παιδί που απέκτησαν στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη.

«Η Νάγια ήταν θαυμάστριά μου κι εγώ ως γνήσιος γύπας την προσέγγισα και φυσικά «έπεσε»! Ότι και να σου πω για το παιδί μου, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζεις, το παιδί το κάναμε για εμάς. Στη διάρκεια του τοκετού ήμουν μέσα, έδινα οδηγίες στη γέννα. Όταν άκουσα το κλάμα γονάτισα στο κλάμα κι εγώ. Με το μωρό έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Όταν κάνεις ένα παιδάκι είναι στο πλαίσιο της χαράς αυτό», είπε ο Διονύσης Αλέρτας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό